Jantien Schaap

Mediator Jantien Schaap

Kennismaken? Neem direct contact op: 085 1302998 of mail mij

Ik kom bij jullie thuis in onder andere Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Groningen, Hoogezand, Stadskanaal, Veendam en Winschoten

Conflicten en gedoe horen onmiskenbaar bij het leven en zijn niet altijd even makkelijk. De ene keer lukt het je om eruit te komen, een andere keer word je, zonder dat je het doorhebt, erin gezogen en raakt je verstrikt in de talloze zaken die bij een echtscheiding, komen kijken.

Weer grip krijgen

Met mediation komt er overzicht. Hierdoor komt er ruimte vrij voor inzicht, mogelijkheden en oplossingen. Oplossingen die voor jullie beide werken en gericht zijn op de toekomst. Waar gaat ieder wonen, hoe is het pensioen geregeld en overige financiën.

Als er kinderen bij betrokken zijn zal hier zeker aandacht voor zijn. Jullie blijven tenslotte de ouders. Het vormgeven van dit nieuwe gezamenlijke ouderschap is dan een belangrijk onderdeel in onze gesprekken.

Heft in eigen handen

Dat er tijdens de gesprekken verschillende emoties naar boven kunnen komen is heel gewoon. Het open staan voor elkaars emoties kan confronterend zijn, maar het geeft ook inzicht in de keuzes van de ander. Dit kan best pittig zijn.

Mijn rol als mediator is die van begeleider en ondersteuner van het proces wat jullie, ieder op jullie eigen manier, beleven. Jullie blijven het hele proces het heft in eigen handen houden, terwijl ik met mijn gerichte mediation jullie help om keuzes te maken en knopen door te hakken. Ze komen jullie tot een afronding en wordt er een begin gemaakt van een nieuw en andere toekomst.

Onafhankelijk betrokken, direct en onconventioneel.

“Als onpartijdige mediator kom ik bij jullie thuis en zorg dat jullie weer grip krijgen door de veelvoud aan belangen, emoties en mogelijkheden in overzichtelijke partjes te verdelen.”

Over mij

Ik heb een creatieve en positieve inslag en maak makkelijk contact.
Mijn affiniteit met het gedachtegoed van “geweldloze communicatie” gebruik ik niet alleen in mijn werk en relaties, maar zet deze ook in in de opvoeding van mijn opgroeiende tiener.

In mijn vrije tijd haal ik veel energie uit het maken van muziek met meerdere muzikanten.

Ervaring

Mijn achtergrond als manager in verschillende sectoren in de zorg, in zowel binnen als buitenland, heeft mij het vertrouwen gegeven dat ieder mens in staat is om verdrietige en lastige situaties te boven te komen.

Met goede informatie en een respectvolle, constructieve en waar nodig een directe aanpak, zal ik deze ervaring inzetten om jullie te steunen en verder te helpen in deze periode van jullie leven.

 

Wat klanten over mij zeggen

“Top, Goed geholpen en snelle afhandeling. Ondanks de corona was het binnen 6 weken afgerond.. Leuke spontane vrouw.” – Anita uit Emmen

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.