mediator Barneveld

Mediator Leonard Faber

Kennismaken? Neem direct contact op: 085 1307532

Ik kom bij jullie thuis in o.a. Barneveld, Culemborg, Ede, Wageningen, Harderwijk, Houten, Nijkerk, Nunspeet, Putten en Veenendaal.

Hoe gaan we het regelen met de kinderen? Waar gaan we wonen? Hoe ziet mijn financiële positie eruit? Ik help jullie om overzicht te krijgen en begeleid jullie stap voor stap bij het nemen van belangrijke beslissingen.

In de mediation zal ik jullie begeleiden met het doel om uiteindelijk samen tot duurzame afspraken te komen. Daarbij is er aandacht voor jullie allebei. Het is belangrijk dat jullie de richting en het tempo hierin bepalen en weloverwogen beslissingen nemen. Je wordt goed geïnformeerd en stap voor stap worden zaken besproken, zodat het overzicht blijft.

Als jullie kinderen hebben, is het opstellen van een goed werkend ouderschapsplan van groot belang. Ik zal jullie daarbij helpen. Jullie gaan uit elkaar, maar je blijft altijd samen ouders waarbij het belang van de kinderen centraal moet staan. Hoe pakt een keuze voor hen uit? En wat vinden ze er zelf van? Om kinderen bij de afspraken te betrekken is het ook mogelijk dat ik apart met hun spreek in een kindgesprek. Dit is laagdrempelig en gewoon bij jullie thuis.

Het is logisch dat er veel emoties en vragen zijn. Door de emoties is het soms lastig om te luisteren naar wat de ander belangrijk en acceptabel vindt. Er is ruimte voor deze emoties en jullie kunnen beiden vrijuit spreken. Het bieden van een veilige omgeving is een basis voor alle belangrijke beslissingen die genomen moeten worden. Het doel is er gezamenlijk uit te komen op alle vlakken, die een rol spelen.

In een emotioneel proces als een scheiding, is het nodig de juiste stappen te zetten en daarbij vooruit te kijken. De toekomst gaat er anders uit zien, maar het leven gaat door. En daarom is het cruciaal om alles zo goed mogelijk te regelen voor alle betrokkenen.

Hierbij is het mijn rol om jullie te informeren over de mogelijkheden. Ik maak de berekeningen voor de kinderalimentatie en indien nodig, de partneralimentatie. Samen kijken we ook naar het financiële plaatje, zoals de pensioenen en wat daarmee de mogelijkheden zijn. Mogelijk maken jullie je zorgen over jullie woonsituatie. Kan één van jullie bijvoorbeeld in de woning blijven en wat is er mogelijk voor de ander? Samen zetten we dan ook mogelijkheden op een rijtje. Jullie maken zelf de keuzes die het beste aanvoelen en bij jullie passen. Samen werken we zo aan een nieuwe basis door goede afspraken te maken.

Heb je een vraag of willen jullie graag dat ik langskom voor een kennismakingsgesprek? Bel of mail mij gerust. Ik sta graag voor jullie klaar.

“Als jullie besloten hebben uit elkaar te gaan, staan jullie aan het begin van een lastig proces wat gepaard kan gaan met veel emotie. In deze periode moet je ook nog over veel zaken een beslissing nemen.”

Over mij

Mijn werk als mediator geeft mij veel energie. Elke dag leer ik weer. Ik vind het prettig om mij steeds weer te ontwikkelen met nieuwe kennis en als persoon. In mijn vrije tijd ben ik een actief sporter en speel graag voetbal en paddeltennis of stap op de mountainbike samen met mijn zoon.

Verder coach ik met veel plezier het hockeyteam van mijn dochter. Ik reis graag en ga regelmatig met mijn vrouw en vrienden naar het theater of een concert. Bovendien houd ik van gezelligheid en fijne mensen om me heen.

Ervaring

Ik ben MfN-registermediator en familiemediator. Mijn achtergrond ligt in de financiële dienstverlening. Vanuit mijn loopbaan binnen de financiële dienstverlening heb ik ruime ervaring met financiële zaken zoals hypotheken en ondernemingen.

Als mediator kan ik mijn financiële kennis goed inzetten in het scheidingstraject en het bovendien combineren met mijn grote interesse in het menselijke aspect tijdens deze moeilijke fase in je leven.

 

Wat klanten over mij zeggen

“Perfect, zeker aan te bevelen. Leonard Faber is een heel fijn persoon voor als je zo iets moeilijks en emotioneels moet regelen. Leonard luistert goed weet precies waar hij het over heeft en als hij iets even niet weet vraagt hij het gelijk na en komt er dan op een later moment op terug, en heeft geen oordeel. Leonard heeft ons echt heel erg goed door onze scheiding heen geholpen.” – Samantha uit Deil

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.

Benieuwd of ik jullie ook kan helpen? Stuur mij een bericht
Laat je gegevens hier achter en ik neem contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

Klantenbeoordelingen Resolve Visie krijgt van haar klanten via Klantenvertellen een 9.1/10 gebaseerd op 565 stemmen