Mediator in Bladel

Mediator Bladel 

Mediator in Bladel

Mediator Bladel

 
Mediator in Bladel
 
Mediator in Bladel

Als jullie gaan scheiden, draait het om jullie allebei en beide partners bepalen. Dit geldt voor zowel de inhoud als het tempo om tot afspraken te komen.

“Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Naast het begeleiden én het zorgvuldig regelen van de hele scheiding. krijgen jullie informatie over mogelijkheden en oplossingen waar je wellicht nog niet aan gedacht had.”

Samen scheiden met mij als jullie gezamenlijke mediator in Bladel.

Je kunt een zorgvuldige en volledige afwikkeling van de scheiding verwachten.

Ik ben MfN mediator en kom bij jullie thuis voor gesprekken in Bladel en omgeving. Gesprekken zijn zowel overdag als in de avonduren mogelijk.

Een volledig scheidingspakket met mediation Bladel

Als scheidingsbemiddelaar ga ik met jullie allebei om de tafel om gezamenlijke afspraken te maken. We doen dit met het stappenplan, scheiden in 7 stappen. Dit bestaat onder andere uit:

 • Bij kinderen: Alle afspraken over kinderen onder de 18 jaar komen in een gedegen ouderschapsplan, waar je altijd op kunt terugvallen. Ook is er de mogelijkheid dat ik als mediator apart met jullie kinderen een kindgesprek heb.
 • De verdeling van de financiën, afspraken over de woonsituatie en de hoogte en duur van partner- en kinderalimentatie. Jullie worden goed geïnformeerd over de opties met een eigen woning bij de scheiding. Zoals de woning verkopen, samen aanhouden of één van jullie neemt de woning over.
 • Afwikkeling bij de rechtbank. Nadat jullie samen overeenstemming hebben over alle zaken worden de stukken door mij als scheidingsmediator opgesteld. Vervolgens dient onze vaste samenwerkende advocaat de stukken in bij de rechtbank. Hiermee is de scheiding compleet geregeld.

Voordelen mediator Bladel:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

Onze mediators ondersteunen en ontzorgen je volledig

Onze mediators ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Bladel. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat is het belang van een ouderschapsplan?

Het belang van een ouderschapsplan is dat alle afspraken voor de kinderen op papier worden gezet. Dat zijn niet alleen de afspraken voor nu, maar ook afspraken over de toekomst van de kinderen worden hierin vast gelegd. Op het moment dat ouders even iets minder goed met elkaar zijn, is het fijn dat zij kunnen terugvallen op de afspraken die zij eerder met elkaar hebben vastgelegd en ook hebben vastgelegd.

Wat zijn de voordelen van mediation?

De voordelen van mediation in Bladel zijn:

 • dat jullie samen met mij als onafhankelijke mediator goede en duurzame afspraken kunnen maken voor de toekomst, jullie beslissen zelf over je eigen zaken.
 • dat jullie zorgen voor een win-win situatie en na afloop is het conflict ook uitgesproken. Bij een rechtszaak is dit vaak niet het geval en loopt het conflict vaak hoger op.
 • een mediationtraject is sneller en goedkoper dan een rechtszaak.
 • je betaalt voor het hele mediation traject een all-in tarief.

Wat klanten over mij zeggen

“”Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!”
★★★★

“Wij zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt om onze scheiding te regelen via Resolve visie. De periode van scheiden is bepaald niet prettig maar door Resolve visie wordt er veel uit handen genomen, zodat je tijd aan jezelf kunt besteden ipv allerlei zaken zelf te moeten regelen.”
★★★★★

Benieuwd of Wilco jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantenbeoordelingen Resolve Visie krijgt van haar klanten via Klantenvertellen een 9.1/10 gebaseerd op 565 stemmen