Mediator Geertruidenberg

Mediator Geertruidenberg

 
MFN mediators logo
 
High trust

Als jullie gaan scheiden, draait het om jullie allebei en beide partners bepalen. Dit geldt voor zowel de inhoud als het tempo om tot afspraken te komen.

“Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Naast het begeleiden én het zorgvuldig regelen van de hele scheiding. krijgen jullie informatie over mogelijkheden en oplossingen waar je wellicht nog niet aan gedacht had.”

Mediator Geertruidenberg

Mediator Geertruidenberg

 
MFN mediators logo
 
High trust

Als jullie gaan scheiden, draait het om jullie allebei en beide partners bepalen. Dit geldt voor zowel de inhoud als het tempo om tot afspraken te komen.

“Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Naast het begeleiden én het zorgvuldig regelen van de hele scheiding. krijgen jullie informatie over mogelijkheden en oplossingen waar je wellicht nog niet aan gedacht had.”

Wat betekent de scheiding samen regelen met mij als mediator in Geertruidenberg?

In de mediation gesprekken regelen we alle praktische zaken, hierbij is er altijd oog voor de emoties die er spelen.

Met mediation onder begeleiding van mij als MfN mediator, wordt jullie scheiding van A tot Z geregeld. Ik kom bij jullie thuis in Geertruidenberg en omgeving.

Stappenplan mediator Geertruidenberg

Als mediator in Geertruidenberg begeleid ik jullie met scheiden in 7 stappen, hiervan kun je het volgende verwachten:

 • Na een kennismakingsgesprek volgen een aantal mediation vervolggesprekken. Hierin bespreken we de alimentatie, de verdeling van de financiën en afspraken over de woning.
 • BIj een eigen woning worden de opties met eigen woning bij scheiding op een rijtje gezet Wij werken samen met de adviseurs van Hypotheek Visie en zo komt er snel duidelijkheid over de vraag of één van jullie in de woning kan blijven.
 • Er komt een ouderschapsplan als jullie kinderen onder de 18 jaar hebben. Ook kunnen kinderen extra ondersteund worden door een apart kindgesprek te plannen, dit is gewoon bij jullie thuis.
 • De juridische stukken worden door onze vaste advocaat ingediend bij de rechtbank.

Voordelen van mediation Geertruidenberg

Samen om de tafel gaan met mij als onafhankelijk mediator levert jullie de volgende voordelen op:

 • In de mediation gesprekken is er ook aandacht voor de onderlinge communicatie en de emotionele impact van de scheiding. Hierdoor ontstaat er vaak rust.
 • Door samen om de tafel te gaan met mij als mediator en gezamenlijke afspraken te maken, komt er meer draagvlak voor de afspraken. Dit voorkomt zoveel mogelijk frustraties in de toekomst.
 • Een scheiding via mediation in plaats van elk een advocaat, is aanzienlijk goedkoper en verloopt vaak sneller.

Voordelen mediator Resolve Visie Geertruidenberg

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Geertruidenberg / Raamsdonksveer. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Tip voor een goede zorgverdeling na de scheiding

Houd rekening met je werkschema, het werkt niet om uit het idee van een ‘eerlijke’ verdeling een schema te hanteren die alleen met hangen en wurgen nagekomen kan worden. Dit geeft alleen spanning. Het gaat er veeleer om, om een passend zorgschema te maken die rekening houdt met de realiteit.

Goed contact met je kind(eren) gaat meer over de mogelijkheid om er echt te kunnen zijn dan over wanneer je kind daadwerkelijk fysiek bij jou verblijft. Wees duidelijk naar je kind over wanneer het waar is, maar behoud de flexibiliteit in het onderlinge overleg als het eens anders uitkomt.

Kennismaking met onze mediator in Geertruidenberg?

Willen jullie je scheiding regelen met mij als scheidingsmediator in Geertruidenberg?

De eerste stap zetten? Plan dan een kosteloze kennismaking, bij jullie thuis. Tijdens dit eerste gesprek bespreken we jullie situatie en jullie vragen, wat er bij een scheiding komt kijken, wat je van mijn dienstverlening kunt verwachten en het all-tarief.

Wat klanten over mij zeggen

“”Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!”
★★★★

“Wij zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt om onze scheiding te regelen via Resolve visie. De periode van scheiden is bepaald niet prettig maar door Resolve visie wordt er veel uit handen genomen, zodat je tijd aan jezelf kunt besteden ipv allerlei zaken zelf te moeten regelen.”
★★★★★

Benieuwd of Ron jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantenbeoordelingen Resolve Visie krijgt van haar klanten via Klantenvertellen een 9.1/10 gebaseerd op 565 stemmen