Mediator Oostzaan

Mediator Oostzaan

Neem direct contact op met Mellanie Egberts: 085 1302984

Ben je op zoek naar een mediator in Oostzaan en omgeving? I

Ik ben Claudia Wieringa en regel als echtscheidingsbemiddelaar jullie gehele scheiding.

Ik kom als mediator bij jullie thuis in Oostzaan en omgeving. Gesprekken zijn zowel overdag als in de avonduren mogelijk.

Wat zijn voordelen van mediation Oostzaan?

Als mediator stem ik de gesprekken en afspraken goed af op jullie persoonlijke situatie:

 • Een echtscheiding is altijd maatwerk. De eindstukken zijn hetzelfde, namelijk een echtscheidingsconvenant en bij kinderen een ouderschapsplan. Maar de afspraken hierin zijn specifiek voor jullie situatie.
 • Jullie worden goed geïnformeerd over het wettelijk kader en de rechten en plichten. Zo ben je in staan goede afspraken te maken. Ook over een aantal jaren kun je dan goed terugkijken op de destijds gemaakte afspraken.
 • Voor het gehele mediation traject betaal je een all-in tarief.

Wat kun je verwachten van mediation in Oostzaan?

De scheiding wordt van begin tot eind geregeld met scheiden in 7 stappen. Wat houdt dat in de praktijk in?:

 • Bij minderjarige kinderen worden er samen goede afspraken gemaakt en deze worden vastgelegd in een wettelijk verplicht ouderschapsplan. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen wordt dit zo precies mogelijk gedaan. Voor jonge kinderen is het bijvoorbeeld van belang om heel concreet zaken vast te leggen, bij oudere kinderen kun je kiezen voor meer vrijheid wat een kind zelf wil (denk aan op welke tijdstippen hij of zij naar de andere ouder gaat). Voor wat oudere kinderen is er de mogelijkheid van een apart kindgesprek.
 • Voor alle praktische zaken worden samen met jullie naar oplossingen gezocht. Wat is bijvoorbeeld een goede verdeling van de financiën, pensioenen en wat zijn passende alimentatie afspraken. Ook bespreken we wat er mogelijk is in ten aanzien van jullie toekomstige woonsituatie. Hebben jullie een koopwoning? Door onze samenwerking met Hypotheek Visie kunnen we zorgen voor korte lijnen en snel duidelijkheid over over de mogelijkheden met de eigen woning bij de scheiding.
 • Laatste stap in de scheidingsprocedure is de juridische afwikkeling, deze wordt voor jullie verzorgd.

Voordelen mediator Resolve Visie Oostzaan:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

De mediator Oostzaan ondersteunt en ontzorgt je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Oostzaan. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe regel je alles goed voor de kinderen bij de scheiding?

Als de kinderen jonger zijn spreek je met elkaar wisselmomenten af, dat de kinderen van de ene ouder naar de andere gaan. Wat zijn tips hierin?

 • Kinderen zijn gevoelig voor spanning en conflictsituaties. Je kunt er dan voor kiezen om de school of de kinderopvang als ‘brug’ te hebben bij een wissel. De ene ouder brengt de kinderen naar school/opvang en de andere ouder haalt ze daar op. Hiermee wordt het gespannen contact tussen de ouders vermeden en kunnen de kinderen rustig van het ene huis – via school – naar het andere huis.
 • Als wat oudere kinderen zelf van de ene ouder naar de andere gaan is het fijn voor hun als de ouders zorgen voor het heen- en weer brengen van de spullen, zodat de kinderen niet met tassenvol sportspullen en schoolspullen op de fiets hoeven gaan. Zo kun je samen je kinderen steunen en het voor hen makkelijker maken.
 • Zorg dat je aandacht hebt voor het kind bij het wisselen en ga als ouders niet uitgebreid in gesprek over allerlei thema’s. Bewaar die onderwerpen voor een gezamenlijk gesprek op een rustig moment en maak hiervoor een aparte afspraak.

Wat klanten over mij zeggen

“Concrete hulp gehad, waarbij nauwkeurig en gedetailleerd afspraken konden worden gemaakt. We zijn op professionele wijze en doelgericht begeleid in het formuleren van intenties, wensen en afspraken.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantenbeoordelingen Resolve Visie krijgt van haar klanten via Klantenvertellen een 9.1/10 gebaseerd op 565 stemmen