Mediators Gelderland

Samen goed scheiden, het kan

Onze mediators in Gelderland

Samen regelen met de mediator in Gelderland geeft rust en duidelijkheid

Wat zijn de voordelen van mediation?
→ Er worden afspraken gemaakt over alles wat er geregeld moet worden
Zoals alimentatie, de woning en financiën. Als jullie kinderen hebben, worden er afspraken gemaakt over hen, zoals de omgangsregeling. Deze afspraken komen in een ouderschapsplan.
→ Spanningen in de toekomst voorkomen
Praktische zaken worden geregeld in het scheidingsconvenant en omdat de gesprekken bij jullie thuis plaatsvinden is er ook ruimte voor emoties en jullie verhaal. Vaak ontstaat er rust, aangezien zaken gaandeweg steeds duidelijker worden.
→ Juridische afhandeling
De juridische afhandeling wordt verzorgd. Alle stukken worden ingediend bij de rechtbank. Je hoeft dus niet zelf naar de rechtbank.
→ Kosten
Je betaalt voor mediation in Gelderland een all-in tarief, zodat vooraf de kosten duidelijk zijn. Onze dienstverlening is inclusief advocaatkosten. In het eerste gesprek wordt het tarief vastgesteld, op basis van jullie specifieke situatie en wat jullie nodig hebben de scheiding goed en zorgvuldig te regelen.

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →