Mediators Limburg

  • Jullie scheiding in ervaren handen
  • Ook de juridische afwikkeling wordt verzorgd

Onze mediators in Limburg

Onze mediators in Limburg regelen jullie hele scheiding

Jullie scheiding in betrouwbare handen:

→ De eerste stap is een gratis kennismakingsgesprek bij jullie thuis
Hierin wordt besproken wat onze mediators kunnen betekenen en de kosten. Je betaalt een all-in tarief, zo zijn er geen verrassingen qua kosten.

→ Wij zorgen voor overzicht en en je wordt goed geïnformeerd
Op basis hiervan kunnen jullie goede keuzes maken. Zoals over de zorg van jullie kinderen, financiën, afspraken over alimentatie en/of een (eigen) woning. Hebben jullie een koophuis? Dan wil je natuurlijk snel weten waar je aan toe bent. Ons streven is dan ook snel te zorgen voor duidelijkheid over wat mogelijk is met jullie koophuis bij de scheiding. Is het bijvoorbeeld haalbaar dat één van beiden in de woning blijft en wat is er mogelijk voor de ander?

→ Goed ouderschapsplan
Afspraken worden vastgelegd in een scheidingsconvenant en als er kinderen zijn in een ouderschapsplan. Denk aan passende afspraken over de zorgverdeling en de kinderalimentatie. Er is extra aandacht voor hen door de mogelijkheid van een kindgesprek. Dit is een laagdrempelig gesprek met onze scheidingsmediators gewoon bij jullie thuis, waarin kinderen de mogelijkheid krijgen om vragen te stellen.

→ Je hoeft niet zelf naar de rechtbank
Nadat jullie de stukken hebben ondertekend, worden ze ingeleverd door onze advocaat bij de rechtbank. Hiermee is jullie scheiding volledig geregeld.

Onze mediators in Limburg ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →