Mediator Rotterdam Centrum

Mediator Rotterdam – Centrum

Neem direct contact op met Denise Claeys: 085 1302982 of mail mij

Samen goed scheiden, het is mogelijk met mij als  mediator in Rotterdam Centrum.

Een volledig scheidingspakket geeft jullie de zekerheid dat alles goed geregeld wordt.

Samen met mijn collega kom ik bij jullie thuis in Rotterdam:

Denise Claeys is werkzaam in Rotterdam Centrum, Crooswijk, Delfshaven, Hillegersberg-Schiebroek, Hoek van Holland, Kralingen, Nesselande, Noord, Overschie, Rozenburg, Prins Alexander. Ook bestaat mijn werkgebied uit: Maassluis, Schiedam en Vlaardingen.

Scheidingsmediator Rogier van Pelt is werkzaam in Charlois, Feijenoord, Hoogvliet, IJsselmonde en Pernis.

Volledige afwikkeling van de scheiding met mediation Rotterdam Centrum

  • Ik maak zaken voor jullie overzichtelijk in deze chaotische tijd en help jullie bij het nemen van belangrijke beslissingen. We verzamelen alle informatie en punt voor punt gaan we kijken wat er nodig is om de beslissingen te nemen, die voor jullie voor meer zekerheid en duidelijkheid gaan zorgen.
  • Denk aan zaken als afspraken over de financiën, alimentatie, jullie woning, pensioenen, inboedel en verzekeringen. Bij een eigen woning bij de scheiding worden zaken snel in gang gezet zodat er duidelijkeid komt over wat mogelijk is. Door onze samenwerking met Hypotheek Visie kunnen we zorgen voor korte lijnen. Bij kinderen komt er een ouderschapsplan. Ook is het mogelijk dat ik kinderen apart spreek in een kindgesprek.
  • De laatste stap bij de scheiding is de afwikkeling bij de rechtbank, deze wordt door mij verzorgd.
  • Je betaalt een all-in tarief, zo zijn er geen verrassingen achteraf.

Hoe wij jullie helpen?

  • Gratis kennis­makingsgesprek
  • Gesprekken bij jullie thuis
  • Binnen 1 week een afspraak
  • Snel duidelijkheid over de woning
  • Gesprek met kinderen
  • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Rotterdam Centrum. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe maak je met respect afspraken?

Samen met jullie goede afspraken betekent in eerste instantie empathisch zijn en goed naar jullie luisteren. Wat probeert iemand mij duidelijk te maken. In woorden, tussen de regels door en in gevoel.

In mediation is dit heel belangrijk; proberen naar elkaar toe zo weinig mogelijk te oordelen en te kijken of het lukt om vanuit respect afspraken met elkaar te maken.

Sta je beiden achter de afspraken?

Voor mediation in het algemeen en echtscheidingen in het bijzonder is het belangrijk dat er gelijkwaardigheid is. En wel op zo’n manier dat beiden de oplossingen die tot stand komen helemaal begrijpen en er volledig achter staan.

Ontbreekt het je wat aan financiële kennis, dan is het mijn taak als mediator om er voor te zorgen dat je toch alle financiële consequenties van de beslissingen doorziet en er achter kunt staan. Als dat betekent dat ik daar extra aandacht aan moet geven, dan doe ik dat met alle zorg en geduld.

Wat klanten over mij zeggen

“Een mediator neemt veel zorgen weg en geeft aandachtspunten aan waar je zelf niet aan denkt. Heeft verstand van zaken en geeft duidelijke uitleg over de financiële situatie.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Denise jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

Klantenbeoordelingen Resolve Visie krijgt van haar klanten via Klantenvertellen een 9.1/10 gebaseerd op 565 stemmen