Twente

Mediator Twente

Neem direct contact op met Wim Bramel: 085 1302987

Wat kun je verwachten van mij als mediator in Twente?

Alle zaken worden stap voor stap besproken én er aandacht is voor de emoties die er spelen. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid voor nu en straks. Naast gesprekken thuis is ook videobellen mogelijk.

Ik kom bij jullie thuis in heel Twente om samen met jullie de hele scheiding te regelen. Er wordt gezocht naar oplossingen die voor jullie beiden goed zijn. Zoals wat te doen met de woning en de financiën. Als jullie kinderen hebben, wordt er gekeken wat past bij hen en hoe je goed verder kunt als ouders.

Mediator Twente biedt volledig scheidingspakket

Hoe ziet mediation eruit in de praktijk? Je betaalt voor de gehele afwikkeling van de scheiding een een all-in tarief. Zo zijn er geen verrassingen achteraf. Wat kunnen jullie hierin verwachten?

 • Eerste gesprek is bij jullie thuis en met jullie samen. In grote lijnen bespreek ik mijn dienstverlening, jullie situatie en vragen.
  Stap voor stap bespreek ik met jullie de opties, zodat er goede keuzes gemaakt kunnen worden. Wat is bijvoorbeeld een reële alimentatie, hoe gaat de verdeling van de financiën eruit zien en wat is er mogelijk met jullie eigen koophuis bij de scheiding?
 • Alle afspraken worden vastgelegd in formele juridische documenten. Zoals scheidingsconvenant en het ouderschapsplan bij kinderen.
 • De afwikkeling bij de rechtbank wordt voor jullie verzorgd.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe regel je alles goed voor de kinderen bij de scheiding?

Voor jullie kinderen wil je zo goed mogelijke afspraken én er voor zorgen dat zij zo min mogelijk last hebben van de scheiding, maar hoe doe je dat?

 • Samen met jullie worden goede afspraken gemaakt over hen en vastgelegd in het ouderschapsplan. Zoals een passende omgangsregeling, kinderalimentatie en hoe je elkaar blijft informeren. Dit geeft duidelijkheid. Ook wordt aangeraden bij oudere kinderen om hen te betrekken bij de afspraken over hen.
 • Het is mogelijk apart met kinderen een kindgesprek te hebben. Zo kunnen zij ook hun verhaal kwijt en vragen stellen.
 • Er worden tips gegeven hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding én hoe je als ouders verder kunt.

Waarom kiezen voor mediation bij Resolve?

Ik ben als mediator in Twente aangesloten bij de landelijk werkende organisatie Resolve. Wat heeft dit als voordeel voor jullie? De mediators van Resolve zijn mensgericht en betrokken. Wij kijken wat jullie nodig hebben en stemmen onze dienstverlening daarop af. Daarnaast is Resolve een landelijke organisatie met veel expertise en ervaring in huis. Jullie scheiding is om deze reden in betrouwbare handen.

Samen scheiden in Twente

Samen scheiden betekent samen om de tafel gaan en afspraken maken. Dit levert jullie rust en duidelijkheid op voor de toekomst.

Ik kom bij jullie thuis in Twente, zoals:
Almelo, Bentelo, Borne, Daarle, Delden, Denekamp, Den Ham, Deurningen, Diepenheim, Enschede, Enter, Geesteren, Glanerbrug, Goor, Haaksbergen, Haarle, Hengelo, Markelo, Nijverdal, Oldenzaal, Ootmarsum, Overdinkel, Rectum, Rijssen, Tubbergen, Usselo, Vriezenveen, Vroomshoop, Weerselo, Westerhaar en Wierden.

Wat klanten over mij zeggen

“Prettige balans tussen zakelijk en persoonlijk, zeer toegankelijk en betrouwbaar.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantenbeoordelingen Resolve Visie krijgt van haar klanten via Klantenvertellen een 9.1/10 gebaseerd op 565 stemmen