Voorthuizen

Mediator Voorthuizen

Neem direct contact op met Ellen Nijenhof: 085 1302983 of mail Ellen

Wat kan ik als mediator Voorthuizen voor jullie betekenen?

Jullie scheiding wordt op zorgvuldige wijze van A tot Z geregeld. Hiermee leg je een goede basis voor straks.

Ik ben MfN geregistreerd mediator en ben actief in Voorthuizen / Barneveld, De Glind, Garderen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Stroe, Terschuur, Voorthuizen en Zwartebroek. 

Scheiden met ons stappenplan scheiden in 7 stappen

Wat kun je verwachten van scheiden in 7 stappen?

 • Bij kinderen onder de 18 jaar maken we gezamenlijk afspraken over hen. Denk aan de verdeling van de zorg en indeling van de vakanties en feestdagen. Alle afspraken komen in het ouderschapsplan. Dit zorgt voor duidelijkheid in de toekomst. Ook is er een kindgesprek mogelijk, waarbij ik kinderen apart spreek (gewoon bij jullie thuis).
 • Alle praktische zaken worden besproken. Zoals alimentatie, de (koop-of huur)woning en een goede verdeling van de financiën bij de scheiding. Bij een eigen woning bij scheiding wordt er gezorgd dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt over de opties, zoals verkoop of dat één van jullie in de woning kan blijven.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt geheel verzorgd.

Voordelen mediator Voorthuizen:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Voorthuizen / Barneveld. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat is nodig voor mediation?

Wat nodig is voor mediation is dat jullie samen om de tafel willen met mij als onafhankelijke mediator in Voorhuizen/Barneveld. Je hoeft het nog nergens over eens te zijn, zolang de intentie er maar is om er samen uit te komen.

Mediation werkt niet als partijen vanuit een vooringenomen houding acteren en niet open staan of niets meer gunnen aan de andere partij. Dan moet je helaas elk een advocaat inschakelen.

Wat levert mediation Voorthuizen jullie op?

Kiezen voor een gezamenlijke mediator in plaats van elk een advocaat levert jullie het volgende op:

 • Mediation is goedkoper dan een juridische procedure via advocaten. Ook is er vooraf duidelijkheid over de kosten door het all-in tarief in plaats van te betalen per uur, waarbij je het overzicht verliest.
 • De scheidingsprocedure is vaak sneller en je voorkomt dat je tegenover elkaar komt te staan, wat een enorme impact kan hebben op zowel jezelf als bij kinderen op hen.
 • Je houdt bij mediation zelf de regie over de uitkomst van de afspraken, er is geen derde die uitspraken gaat doen over jullie situatie.
 • Je kunt bij de mediation gesprekken een persoonlijke werkwijze verwachten, met aandacht voor jullie verhaal.

Wat klanten over mij zeggen

“Super gedaan Ellen ik voelde me heel prettig en fijn geholpen geen getouw trek.duidelijke uitleg over alles.”
★★★★

“Een scheiding is een ingrijpend en emotioneel proces.Als daarnaast de situatie ook nog eens complex is en vele variabelen kent, is de rol van een onafhankelijke mediator essentieel gebleken. De persoonlijke en begripvolle houding van Ellen naar alle partijen heeft daar zeker toe bijgedragen.”
★★★★

Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantenbeoordelingen Resolve Visie krijgt van haar klanten via Klantenvertellen een 9.1/10 gebaseerd op 565 stemmen