Mediator Waterland

Mediator Waterland

Neem direct contact op met Mellanie Egberts: 085 1302984

Samen goed scheiden: als mediator in Waterland begeleid ik jullie bij het hele scheidingsproces

Samen alle zaken goed afstemmen en duidelijk vastgelegde afspraken, geeft jullie het beste startpunt voor de toekomst.

Ik kom bij jullie thuis in Waterland en omgeving. De mediation gesprekken zijn zowel overdag als in de avonduren mogelijk.

Waarom kiezen voor mediation in Waterland?

Wat is het voordeel van jullie als jullie kiezen voor de mediator Waterland?

 • Scheidingsbemiddeling houdt in dat er gezamenlijke afspraken worden gemaakt, dit zorgt voor meer draagvlak. Hiermee voorkom je zoveel mogelijk ruis en strijd in de toekomst.
 • Duidelijke kosten vooraf door een all-in tarief.
 • Je hoeft niet zelf naar de rechtbank, aangezien scheiden via mediation inhoudt dat het een zogenaamd gezamenlijk verzoek van de scheiding is.
 • De scheiding wordt via mediation sneller en goedkoper geregeld, dan via procedures via advocaten.

Werkwijze van de mediator Waterland

Met ons stappenplan scheiden in 7 stappen lopen we stapsgewijs de hele scheiding door, te weten:

 • Hebben jullie minderjarige kinderen? Voor hen worden er goede afspraken gemaakt, zoals over de zorgverdeling, kinderalimentatie en afspraken over de opvoeding. Alle afspraken over de kinderen komen in een ouderschapsplan.
 • Wat willen jullie vastleggen over jullie financiën, alimentatie en pensioen? Als jullie een huur- of koopwoning hebben, bespreken we wat hierin jullie wensen zijn en wat mogelijk is. Door onze samenwerking met Hypotheek Visie kunnen we de opties over wat mogelijk is met een koophuis bij de scheiding snel helder krijgen.
 • De laatste stap in de scheidingsprocedure is de juridische afwikkeling.

Voordelen mediator Waterland:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Waterland. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Scheiden is voor kinderen emotioneel

Tijdens een scheiding gaan veel kinderen door een moeilijke periode. Verdriet, misschien boosheid of angst komen veel voor. Het gemis van de ene ouder als ze bij de ander zijn, of een loyaliteitsconflict naar beide ouders toe. Door de kinderen eerlijk te vertellen over de scheiding en hen ook voor een bepaald deel te betrekken bij de scheiding kan bijdragen in de verwerking van de scheiding.

Tijdens de echtscheidingsmediation kan ik als mediator via het kindgesprek met jullie kind in gesprek gaan. Wat houdt in dit in?:

 • Een kind kan aangeven hoe hij of zij het vindt dat papa en mama uit elkaar gaan. Wat is niet leuk? Wat ga je missen? Wat zou hij of zij willen? Wat is belangrijk om te houden?
 • Daarna mag het kind met of zonder mijn hulp dit ook tegen de ouders zeggen. Veelal komen er nieuwe dingen naar voren die eerder nog niet besproken of bekend waren bij de ouders. Zeer waardevol dus en voor het kind erg belangrijk om gehoord te worden.

Wat klanten over mij zeggen

“Concrete hulp gehad, waarbij nauwkeurig en gedetailleerd afspraken konden worden gemaakt. We zijn op professionele wijze en doelgericht begeleid in het formuleren van intenties, wensen en afspraken.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantenbeoordelingen Resolve Visie krijgt van haar klanten via Klantenvertellen een 9.1/10 gebaseerd op 565 stemmen