Mediator Wormerland

Mediator Wormerland

Neem direct contact op met Mellanie Egberts: 085 1302984

Wat kan ik als mediator in Wormerland voor jullie betekenen?

Ik ben Mellanie Egberts en samen met jullie regel ik de scheiding van begin tot einde.

Ik kom bij jullie thuis in Wormerland en omgeving. Mediation gesprekken zijn zowel overdag als in de avonduren mogelijk.

Waarom kiezen voor een mediator in Wormerland?

Wat levert kiezen voor een gezamenlijke mediator in Wormerland jullie op?

 • Het wettelijk kader is het uitgangspunt, daarbinnen bespreken we wat de meest wenselijke oplossing is in jullie situatie.
 • Er is vooraf duidelijkheid over de kosten, aangezien we werken met een all-in tarief.
 • Het mediation proces is goedkoper en sneller dan een juridische procedure via advocaten.
 • Door samen om de tafel te gaan onder mijn begeleiding als mediator, voorkom je dat je tegenover elkaar komt te staan en strijd.
 • .De mediation gesprekken zijn bij jullie thuis, hierdoor is er ook ruimte voor jullie persoonlijke verhaal

Wat is de werkwijze van de mediator Wormerland?

Met scheiden in 7 stappen lopen we alle zaken bij langs die geregeld moeten worden. Ook is er in de mediation gesprekken ruimte voor de emotionele impact van de scheiding op alle gezinsleden. Wat kun je verwachten van mediation in Wormerland?

 • Als echtscheidingmediator bied ik jullie structuur. Aan de hand van een duidelijk stappenplan neem ik jullie mee langs alle onderdelen die bij een scheiding geregeld moeten worden, waar je actie op moet ondernemen of waar jullie onderling afspraken over moeten maken. De gesprekken hierover begeleid ik, ik stel vragen en laat jullie met elkaar in gesprek gaan om afspraken te maken. Dit kunnen vragen zijn wat doen jullie met het huur-of koophuis, wat is wenselijk en wat is haalbaar of hoe hoog is de partneralimentatie en wat spreken jullie daarover af? Ook de verdeling van de financiën, inboedel en pensioenen komt aan bod. Belangrijke vragen die essentieel zijn voor nu én op de langere termijn. Ik help jullie om hierover goed na te denken en goede afspraken te maken.
 • Bij een eigen woning zetten we de opties op een rijtje wat wenselijk én haalbaar is. Door onze samenwerking met Hypotheek Visie worden de opties van de woning bij de scheiding snel inzichtelijk.
 • Hebben jullie kinderen? Ook voor hen wil je natuurlijk alles goed geregeld hebben, zodat er duidelijk en rust ontstaat. Alle afspraken over hen komen in een ouderschapsplan. Ook is er een apart kindgesprek mogelijk.
 • Als er over alle zaken afspraken zijn gemaakt, leg ik de afspraken De afwikkeling bij de rechtbank wordt voor jullie verzorgd.

Voordelen mediator Resolve Visie Wormerland

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Wormerland. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Moet ik alimentatie gaan betalen?

Van te voren kun je dat niet altijd zeggen. Dit is afhankelijk van veel factoren. Er bestaan twee soorten alimentatie: kinderalimentatie en partneralimentatie. De wet heeft richtlijnen opgesteld over hoe hoog de alimentatie is en hoe lang alimentatie betaald moet worden. Hierbij wordt gekeken naar behoefte en naar draagkracht én heeft kinderalimentatie voorrang op partneralimentatie.

Binnen mediation mogen jullie je eigen afspraken maken over de partneralimentatie, afspraken die op de langere termijn voor beide partijen werken of waarvan jullie vinden dat redelijk is. Tijdens het echtscheidingstraject bespreken we de mogelijkheden en maak ik alimentatieberekeningen.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is een ingrijpend en emotioneel proces. Als daarnaast de situatie ook nog eens complex is en vele variabelen kent, is de rol van een onafhankelijke mediator essentieel gebleken. De persoonlijke en begripvolle houding naar alle partijen heeft daar zeker toe bijgedragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantenbeoordelingen Resolve Visie krijgt van haar klanten via Klantenvertellen een 9.1/10 gebaseerd op 565 stemmen