Mediator in Zoeterwoude

Mediator Zoeterwoude

Mediator in Zoeterwoude

Mediator Zoeterwoude

 
Mediator in Zoeterwoude
 
Mediator in Zoeterwoude

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Als mediator Zoeterwoude begeleid ik jullie bij de hele scheiding.

Voor alle praktische zaken worden samen met jullie naar passende oplossingen gezocht. Ook wordt de scheiding volledig juridisch afgewikkeld.

Gesprekken bij jullie thuis in Zoeterwoude en omgeving.

Met de mediator Zoeterwoude wordt jullie hele scheiding geregeld

Een volledige afwikkeling van de scheiding bestaat uit o.a.:

 • Van alle praktische zaken wordt het wettelijke kader besproken en daarbinnen bespreek ik wat het beste bij jullie past. Denk aan afspraken over alimentatie, jullie eigen woning, de financiën, inboedel en pensioenen.
 • Hebben jullie een eigen woning? Door onze samenwerking met Hypotheek Visie kunnen we snel zorgen voor duidelijkheid over wat mogelijk is met jullie woning bij de scheiding.
 • Bij kinderen onder de 18 jaar komt er een ouderschapsplan. Ook is het mogelijk dat ik kinderen apart spreek in een kindgesprek.
 • Als de stukken zijn opgesteld (een scheidingsconvenant en bij kinderen een ouderschapsplan) verzorgt onze vaste advocaat de juridische afronding bij de rechtbank.

Service mediator Zoeterwoude:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met onze deskundige mediator in Zoeterwoude. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat is onderscheidend tussen een mediator en advocaat?

Het verschil tussen een mediator en een advocaat is dat als je een advocaat inschakelt deze voor al jouw belangen gaat strijden en niet voor jullie gezamenlijke belangen. Wat betekent dit?

 • Het gevaar is dat het belang van de kinderen ondergesneeuwd raakt. Misschien haal je het onderste uit de kan, maar dat ook betekenen dat de relatie met je ex zo beschadigd raakt dat de kinderen hier de dupe van zijn/worden.
 • Bij mediation hebben jullie als partners het doel om er samen goed uit te komen op een manier die voor jullie beiden én de kinderen goed voelt. Dat wil niet zeggen dat jullie het overal over eens hoeven te zijn, maar met de insteek er samen goed uit te komen, beslissen jullie zelf over je eigen zaken. Zo houd je met mediation de regie.
 • Een mediator is onpartijdig en een advocaat staat aan de kant van een partij. Daarnaast is een advocaat in de regel duurder dan een mediationtraject.

Kennismaking met onze mediator in Zoeterwoude

Willen jullie je scheiding regelen met mij als scheidingsbemiddelaar in Zoeterwoude? Neem dan contact op voor een kosteloze kennismaking bij jullie thuis. Tijdens dit eerste gesprek bespreken we jullie situatie en vragen, wat er bij een scheiding komt kijken, wat je kunt verwachten en de kosten (all-in tarief).

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantenbeoordelingen Resolve Visie krijgt van haar klanten via Klantenvertellen een 9.1/10 gebaseerd op 565 stemmen