Mellanie Egberts

Mellanie Egberts

Kennismaken? Neem direct contact op: 085 1302984

Het leven loopt soms anders dan gehoopt of gedacht. En dat kan ontzettend verdrietig zijn. Zeker omdat jij of je partner bijvoorbeeld verder in het scheidingsproces is dan de andere.

Wie had ooit kunnen bedenken dat we nu op zoek gaan naar een mediator?

Door goed met elkaar over te praten over wat er gebeurt, elkaars emoties te erkennen, door naar elkaar te luisteren, kan er ondanks dat verdriet toch begrip ontstaan. Precies hierin zal ik jullie als mediator begeleiden, zodat er een goede basis ontstaat om afspraken te maken over de toekomst.

Wat moeten we allemaal regelen?

Een heleboel en daar help ik jullie bij. Door stap voor stap alles door te nemen wordt het duidelijk en wordt er niets vergeten. Afspraken over jullie kinderen, hypotheken, verzekeringen, bankrekeningen, pensioenen, het komt allemaal aan bod.

Hoe ziet ons financiële plaatje er na de scheiding uit?

Een vraag die veel onzekerheid met zich meebrengt. Daarom zorg ik ervoor dat jullie hier zo snel mogelijk inzicht in krijgen. Dat maakt het makkelijker om afspraken te maken over de andere zaken.

Wat als we het niet eens worden met elkaar?

Als mediator ben ik niet degene die de spreekwoordelijke knoop doorhakt. Uiteindelijk maken jullie je eigen afspraken. Ik ondersteun in de onderlinge communicatie, zodat je niet vastloopt en er toch oplossingen komen. Van mij kun je verwachten dat ik de opties op een rijtje zet (altijd vanuit het wettelijke kader) en jullie ondersteun in het kiezen van de meest passende oplossingen in jullie situatie.

Vragen vragen vragen…

Scheiden is niet iets waar je vaak mee te maken krijgt. Het is heel begrijpelijk dat je met veel vragen zit. Ik kom graag, geheel vrijblijvend, bij jullie langs voor een intakegesprek waarin ik het verloop van de mediation met jullie doorneem en je vragen probeer te beantwoorden. Hierna besluiten jullie samen of je het echtscheidingstraject door mij wilt laten begeleiden.

“Als jullie allebei terugkijken op een goed en respectvol traject, dan heb ik mijn werk goed gedaan.”

Over mij

Samen met mijn vriend Vincent en onze zoon Wessel (8) woon ik in Blokker, gemeente Hoorn. 

Naast de dagelijkse werkzaamheden bij Resolve Visie ben ik buurtbemiddelaar bij de Gemeente Hoorn en schrijfmaatje voor het Ouderenfonds. Iedere week stuur ik met veel plezier een gezellige kaart naar een zorgcentrum in Zeeland. Daarnaast probeer ik regelmatig te sporten, lees ik ontzettend graag en ondernemen we graag leuke dingen met onze zoon.

Ervaring

Als MfN mediator heb ik mij aangesloten bij Resolve Visie omdat ik erg geloof in de kracht van het bundelen van kennis. Samen sta je sterk, dat geldt voor de mediators bij Resolve Visie, maar ook voor jullie als scheidende partners.

Voordat ik echtscheidingsmediator werd bij Resolve Visie heb ik jarenlang als accountant en financieel manager gewerkt, zowel in loondienst als zelfstandig. Als echtscheidingsmediator kan ik mijn financiële kennis goed inzetten in het scheidingstraject en het bovendien combineren met mijn grote interesse in het menselijke aspect tijdens deze moeilijke fase in je leven.

 

Wat klanten over mij zeggen

Concrete hulp gehad, waarbij nauwkeurig en gedetailleerd afspraken konden worden gemaakt. We zijn op professionele wijze en doelgericht begeleid in het formuleren van intenties, wensen en afspraken.

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.

Benieuwd of ik jullie ook kan helpen? Stuur mij een bericht
Laat je gegevens hier achter en ik neem contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.