mediator Limburg

Wilco Smeets

Kennismaken? Neem direct contact op: 085 1302988 of mail mij

Ik kom bij jullie thuis in o.a. Eijsden-Margraten, Heerlen, Landgraaf, Maastricht, Kerkrade en Sittard

Als jullie gaan scheiden, draait het om jullie allebei en beide partners bepalen. Dit geldt voor zowel de inhoud als het tempo om tot afspraken te komen.

Alles komt aan bod

In begeleid ik jullie met rust en structuur om het proces in goede banen te leiden. Ik zorg ervoor dat er sprake is van transparantie en duidelijkheid én dat alles wat geregeld moet worden aan bod komt.

Oplossingen waar jullie beiden tevreden over zijn

Goede communicatie met elkaar is van groot belang om tot afspraken te komen waar jullie beiden achter staan. Het kan zijn dat er tegenstrijdige belangen zijn. Door goede communicatie, inzicht creëren en begrip te tonen, begeleid ik jullie naar positieve oplossingen waar jullie beiden tevreden mee zijn.

In de gesprekken is er duidelijkheid en structuur

Naast het enorme emotionele aspect van een scheiding moet er veel geregeld en afgesproken worden. Graag breng ik duidelijkheid en structuur in de zaken die vastgelegd moeten worden, zodat jullie hier minder tegenop hoeven te zien en juist concreet aan de slag kunnen.

Vanaf het eerste contact bespreken we gezamenlijke zaken als een goede zorgverdeling bij kinderen, duidelijke afspraken over de woning en concrete afhandeling van financiële zaken.

Betrouwbaar én objectief

Tijdens het scheidingsproces bevind je je in een kwetsbare situatie, zowel emotioneel als financieel komen veel zaken bloot te liggen. Ik ben me hiervan bewust en zal grote zorg dragen voor betrouwbaarheid en objectiviteit in dit proces.

Ten alle tijden zal ik jullie beider privacy respecteren, als onpartijdig persoon handelen en nooit een kant kiezen in het proces van jullie scheiding.

Ook emoties mogen er zijn

Emoties zijn niet verkeerd en horen bij een scheiding. Hierbij heeft ieder zijn eigen emoties en uit deze op zijn/haar manier. Dit zal tijdens gesprekken ook naar voren komen en dat is prima. Ik zal hierin de rust bewaren en ervoor zorgen dat deze emoties bijdragen aan duidelijkheid naar elkaar toe.

Daarnaast kunnen er uiteindelijk betere rationele en duurzame afspraken maken als er open en eerlijk over gecommuniceerd is.

“Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Naast het begeleiden én het zorgvuldig regelen van de hele scheiding. krijgen jullie informatie over mogelijkheden en oplossingen waar je wellicht nog niet aan gedacht had.”

Over mij

Samen met mijn vrouw en twee dochters ben ik woonachtig in Eygelshoven. Ik houd van gezelligheid en veel activiteit met het hele gezin, grote wandelingen maken met onze hond en tennissen met familie en vrienden.

Rust en structuur zijn belangrijke eigenschappen van mij. Daarnaast ben ik klantgericht en positief ingesteld om tot oplossingen te komen

Ervaring

Naast mijn opleiding tot mediator heb ik jarenlang gewerkt als fysiotherapeut en ondernemer. Mensen vooruithelpen, die klachten hebben of in een moeilijkere levensfase zitten vind ik zeer dankbaar om te doen. Dit is ook mijn insteek als mediator, namelijk jullie begeleiden in een moeilijke periode naar een nieuw begin met kansen en mogelijkheden.

Wat klanten over mij zeggen

“In deze niet al te fijne situatie voelde de hulp van de mediator als een steun. Alles is keurig en snel geregeld. Zeer tevreden.

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.

Benieuwd of ik jullie ook kan helpen? Stuur mij een bericht
Laat je gegevens hier achter en ik neem contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.