Over ons

Maak kennis met Resolve Visie

Resolve Visie mediators

Wij zijn een landelijk netwerk van scheidingsmediators, al onze scheidingsbemiddelaars hebben een achtergrond als coach, juridisch en/of financiële dienstverlener. Het is voor ons belangrijk er zeker van te zijn dat jullie je écht ontzorgd voelen, of dit nu tijdens het proces van de scheiding is, of erna.

Kwaliteit in onze dienstverlening staat bij ons voorop. Onze scheidingsbemiddelaars zijn oplossingsgericht, deskundig en betrokken. Wij zijn van mening dat iedere scheiding uniek is. We zorgen er dan ook voor dat onze dienstverlening aansluit bij wat jullie nodig hebben om de scheiding goed en zorgvuldig te regelen.

Door onze samenwerking met BMP Finance kunnen snel zorgen voor duidelijkheid over jullie eigen woning. Om kinderen extra te steunen is er een gesprek met jullie kinderen mogelijk. Onze mediators hebben hier veel ervaring in en voor kinderen is het fijn dat ze hun verhaal kwijt kunnen.

Voor jullie is het belangrijk te weten dat de scheiding goed geregeld is en er niets over het hoofd is gezien. Dat geeft rust en duidelijkheid, zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.

Het maakt niet uit waar je in Nederland woont, er is altijd een mediator bij je in de buurt. De gesprekken zijn bij jullie thuis, in je eigen vertrouwde omgeving. Via onderstaand overzicht kan je alvast kennismaken met onze mediators en lezen over de toegevoegde waarde van Resolve.

Ga naar onze mediators of sluit je aan bij Resolve Visie (vacature)

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Onze mediators zitten als mens aan tafel

Een scheiding brengt nogal wat emoties zich mee, dit is ook heel begrijpelijk. Daarom nemen we de tijd om ook aandacht te schenken aan de emotionele kant van de scheiding. Door aandacht aan de emoties te schenken en zaken samen te bespreken, is het vaak makkelijker om te komen tot goede afspraken. We denken mee waar we kunnen en begeleiden jullie bij de onderlinge communicatie, zodat deze beter zal verlopen. Als blijkt dat scheiden niet de juiste keuze is, zullen we dit ook bespreekbaar maken.

Onze mediators zijn deskundig

Ons specialisme is echtscheiding. Onze mediators zijn MfN gecertificeerd mediators, en of werken volgens de MfN richtlijnen. We komen maandelijks bij elkaar om kennis te delen en te sparren, ook volgen we regelmatig externe trainingen. Zo zijn we er zeker van dat we jullie goed kunnen helpen. We hebben alles wat nodig is om jullie scheiding goed af te wikkelen onder één dak. Van financiële kennis, vaardigheden om de emotionele kant te begeleiden tot een eigen advocaat. Het maken van een alimentatieberekening, het opstellen van alle officiële documenten en zorgen dat de scheiding ook juridisch wordt afgehandeld is dus geen enkel probleem voor ons.

Resolve = oplossen

Resolve heeft niet alleen als betekenis oplossen en overeenkomen, maar staat ook voor standvastigheid en vastberadenheid. Onze naam, de betekenis van Resolve, komt terug in onze werkwijze en in hoe wij als mediator jullie helpen. Bij een scheiding zitten jullie met veel vragen en onzekerheden, wij zullen jullie altijd helpen bij het vinden van de meest passende oplossing.

In 2010 is Resolve Scheidingsbemiddeling opgericht door Yvonne van den Berg:

“Ik heb altijd geloofd in de kracht van een samenwerking. Samen weten we meer, kunnen we veel bereiken en op deze manier meer stellen helpen bij hun scheiding.”

Mediation inzetten bij een scheiding, zeker wanneer er kinderen in het spel zijn, moet voor iedereen mogelijk zijn. Met mediation wordt voorkomen dat jullie scheiding een zogenaamde ‘vechtscheiding’ wordt. Dan zijn er eigenlijk alleen maar verliezers, zeker de kinderen worden hier de dupe van. Ik ben er trots op dat we een landelijke dekking hebben van deskundige en betrokken mediators, zodat we iedereen die een mediator zoekt om de scheiding samen te regelen kunnen helpen.

Wij gaan zorgvuldig met jullie gegevens om

Wij realiseren ons hoe belangrijk het is dat er uiterst zorgvuldig met jullie persoonlijke gegevens wordt omgegaan. Het gaat hierbij niet alleen om cijfers van jullie bezittingen of schulden, maar ook om jullie persoonlijk verhaal. Als MfN gecertificeerd Familiemediators zijn wij gehouden aan zeer strikte geheimhoudingregels. Vanaf het allereerste contactmoment met Resolve Scheidingsbemiddeling garanderen wij strikte geheimhouding. Dit geldt zowel voor contact per email als telefoon. Wij behandelen jullie persoonlijke gegevens zoals bepaald is in de verklaring omtrent bescherming van persoonsgegevens (AVG).

Wat klanten over ons zeggen

“We waren erg tevreden over het hele traject.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button