Resolve Scheidingsbemiddeling wordt Resolve Visie

Resolve Scheidingsbemiddeling is een intensieve samenwerking aangegaan met BMP Finance. Door de samenwerking met BMP Finance kunnen we bij de scheiding al vroeg in het proces duidelijkheid geven over zaken rondom de koopwoning.

Om de samenwerking duidelijk te maken aan klanten hebben we Visie toegevoegd aan onze bedrijfsnaam. Resolve gaat in 2020 verder onder de naam Resolve Visie.

Yvonne van den Berg, eigenaar van Resolve Visie is blij met de samenwerking: ‘Scheiden en wonen zijn heel nauw met elkaar verbonden. Als mensen gaan scheiden verandert ook altijd de woonsituatie. Vaak is er een koophuis in het spel. We willen voorkomen dat mensen in scheiding van het kastje naar de muur worden gestuurd.

We merkten in de praktijk dat de geldverstrekker vaak zegt: ‘wij kunnen pas wat doen als het scheidingsconvenant er is’. Maar het convenant kan pas worden opgesteld als duidelijk is wat mogelijk is in de woonsituatie. Door de samenwerking met BMP Finance kunnen we snel een antwoord geven.’

Voordeel klanten

De korte lijnen met de hypotheekadviseurs van BMP Finance leveren onze klanten voordeel op:

  • Er wordt voor gezorgd dat alles rondom de scheiding wat te maken heeft met de eigen woning snel inzichtelijk wordt gemaakt én dat hier goede afspraken over komen. Zoals wat is mogelijk met partneralimentatie en een kloppend scheidingsconvenant.
  • Klanten krijgen zekerheid over wat haalbaar is met hun eigen koophuis én eventueel het kopen van een andere woning.
  • De hypotheekadviseurs kunnen vervolgens snel de hypotheek regelen.

BMP Finance heeft gedurende ruim 25 jaar een betrouwbare naam opgebouwd en vele klanten geholpen aan de beste hypotheek passend bij hun persoonlijke situatie. Ook is er door de landelijke spreiding altijd een vestiging in de buurt. Bovendien kunnen klanten ook kiezen voor het gemak van online webcam advies.

Samenwerking

‘Aan onze mediation verandert er niets,‘ zegt Yvonne, ‘we staan al 10 jaar voor kwaliteit en blijven scheidingsspecialist. We bieden echter een extra service aan bij onze klanten die een eigen woning hebben.

We doen beiden waar we goed in zijn: BMP Finance vanuit hun expertise over hypotheken en Resolve Visie begeleidt partners als scheidingsspecialisten. Op deze wijze weten stellen dat de scheiding op deskundige wijze wordt geregeld én alle aandacht gaat naar de hypotheekaanvraag.’

Lees meer: scheiden; wat is er mogelijk met onze woning?

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button