Resolve staat nu ook op de SAM App! Een App op je mobiel voor meer geluk

Heb je de SAM App al? Op de Sam App bieden professionals informatie aan over onder andere gezondheid, leefstijl en relaties. Dit wordt op een leuke toegankelijke manier aangeboden in de vorm van testjes, artikelen en tips. Deze zijn betaald en onbetaald beschikbaar op je mobiele. Allemaal met als centrale thema: hoe vergroot jij je geluk en hoe kom jij lekkerder in je vel te zitten.

Wie of wat is de Sam App?

SAM wil zoveel mogelijk mensen meer levensgeluk bieden door in balans te zijn. Op de SAM applicatie kun je op een laagdrempelige manier aan je eigen levensgeluk werken. Zowel op werk als privé gebied en op alle belangrijke thema’s in het leven, zoals gezondheid, relatie, vrienden/familie, financiën en werk.

SAM legt contacten met werkgevers. Voor deze groep is het erg interessant is, omdat de duurzame inzetbaarheid van werknemers wordt vergroot. Voor werknemers is de SAM App eenvoudig te gebruiken, omdat ze op elk gewenst moment, op elke plek, in eigen tijd en tempo met de door professionals aangeboden informatie aan de slag kunnen.

DOWNLOAD de SAM applicatie gratis of lees hier meer over de medewerking van Resolve aan de SAM App op het gebied van relaties en scheiden.

Waarom werken wij mee?

Als Resolve scheidingsbemiddelaars willen wij hieraan een bijdrage leveren en gaan wij tips en online oefeningen aan bieden over ’relaties, scheidingen en mediations’ op de SAM applicatie onder het thema ‘relatie’. Voor bedrijven organiseren wij ook workshops en coaching over dit en andere thema’s.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo