Een App op je mobiele met alles over relaties en uit elkaar gaan

Een app die je kan helpen je relatie goed te houden, maar die je ook kan helpen om op een zo goed mogelijke manier uit elkaar te gaan; de SAM App. Professionals bieden tips, oefeningen en ondersteuning op veel levensgebieden, die invloed hebben op je geluk.

Als Resolve bieden op de SAM App al een aantal gratis challenges aan en we gaan de komende tijd weer veel info en tips delen!

Wat je al kunt vinden:

  • Loopt jouw relatie nog lekker? Deze challenge helpt je de 4 grootste gevaren aan te pakken. We delen 4 tips met je, die je kunt toepassen om het weer leuker met elkaar te krijgen.
  • Help wij gaan uit elkaar – welke hulp past bij ons? De beslissing is genomen, jullie gaan uit elkaar. Je kunt je afvragen of je hulp nodig hebt en vooral ook welke hulp bij jullie past. Deze challenge helpt je met een aantal stellingen duidelijk te maken of er hulp nodig is én welke hulp dan bij jou het beste past.
  • Hoe zit het met jullie verlangens in de relatie? Verlangens als erkenning, vertrouwen of liefde hoop je te vinden in jezelf en in je liefdesrelatie. Wordt daar voldoende invulling aangegeven in je relatie? Deze challenge helpt jou en jullie je hiervan bewust te worden.

Lees de hele blog op de Nieuwe Stap: Aan de slag met je relatie met de SAM App of lees wat je kunt verwachten van Resolve op de de Sam App.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button