MfN mediator

Betrouwbare mediators voor professionele hulp bij de scheiding

echtscheiding regelen

Een MfN mediator (Mediators federatie Nederland) schakel je in via Resolve. Wij beschikken over een landelijk netwerk van mediators. Er is dus altijd een mediator in de buurt, die bij jullie thuis komt. De term mediator is niet beschermd, het is een vrij beroep, iedereen mag zich dus mediator noemen. Alleen wanneer je de opleiding tot MfN mediator hebt gevolgd word je opgenomen in het kwaliteitsregister voor MfN mediators.

Voor jullie betekend dit dat, wanneer je een mediator van Resolve inschakelt om de scheiding te regelen, je de zekerheid hebt dat je met een deskundige mediator aan tafel zit.

Samen scheiden

Mediation wordt ingezet op vele vlakken, zoals arbeidsmediation en burenbemiddeling. Onze MfN mediators hebben zich volledig gespecialiseerd in scheiden. Wij begeleiden stellen die samen de scheiding willen regelen stap voor stap tot een zorgvuldige afhandeling van de scheiding.

Wij bieden een volledig scheidingspakket

Gaan jullie scheiden? Dan is het verstandig om in deze turbulente periode een onpartijdige MfN mediator in te schakelen. De mediator luistert naar beide partners en stelt samen met jullie een ouderschapsplan en het scheidingsconvenant op. Daarnaast wordt de juridische afhandeling voor jullie geregeld, zodat een bezoek aan de rechtbank onnodig is.

Voor kinderen is er extra aandacht mogelijk door een apart kindgesprek te hebben. Dit is een gesprek met kinderen, gewoon bij jullie thuis om hen te betrekken bij de afspraken. Over de woning bij de scheiding zorgen we door onze samenwerking met HypotheekVisie voor snel antwoorden op de vraag of het mogelijk is dat één van beiden in de woning kan blijven.

Over de kosten is er in het kosteloze kennismakingsgesprek gelijk duidelijkheid. Onze mediators kijken wat nodig is de scheiding te regelen en op basis hiervan wordt het all-in tarief vastgesteld. Zo zijn er geen verrassingen achteraf.

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat je kunt verwachten van onze mediators

Onze MfN mediators moeten voldoen aan de kwaliteitseisen om de registratie te behouden. Uiteraard moet de kennis up-to-date zijn en worden er regelmatig aanvullende opleidingen gevolgd. Je kunt het volgende van onze mediators verwachten:

  • Onpartijdigheid
  • Ruime ervaring
  • Vertrouwelijkheid
  • Deskundigheid
  • Professionaliteit
  • Betrokkenheid

MfN mediator met specialisatie familiemediation

De mediators die zijn aangesloten bij Resolve, zijn MfN geregistreerd en of werken volgens de MfN richtlijnen. Naast de opleiding tot MfN mediator hebben onze mediators de specialisatie tot familiemediator gevolgd. Dit betekend dat ze een hoogwaardige opleiding hebben gevolgd en staan ingeschreven in het MfN register van mediators met de accreditatie Familie Mediation. Dit is het kwaliteitsregister voor mediators dat door de markt en de rechtspraak erkend wordt.

Onderstaand een filmpje van de MfN over de MfN register mediator

MfN-registerfilm from Beyond on Vimeo.

Wat klanten over ons zeggen

“In deze moeilijk tijd is het fijn als er iemand is die alles regelt van a tot z.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.