Gaan jullie scheiden?

Onze mediators bieden een volledig scheidingspakket met praktische, juridische én persoonlijke begeleiding bij jullie scheiding

kosten scheiding

Je hebt de stap gezet en verteld dat je wilt scheiden, of jullie hebben dit samen besloten. Ook kan het zijn dat jouw partner verteld heeft dat hij of zij de relatie wil beëindigen. Wat je situatie ook is, er komt een relatiebreuk aan. Daarbij komt direct de vraag en ook de zorg: hoe moet het allemaal geregeld worden? Je kunt je zorgen maken over de impact van de scheiding op de kinderen of waar moet je straks gaat wonen?

De eerste keuze waar je voor staat bij een scheiding is of jullie dit samen gaan regelen of dat je elk apart hulp en advies zoekt. Wij zijn mediators en zijn er dus voor jullie allebei.

Past een mediator bij ons?

Als jullie hebben besloten om samen om de tafel te gaan met een gezamenlijke mediator, in plaats van elk een advocaat, kun je je afvragen of dit bij jullie past. Wat is nodig voor gezamenlijke mediator?

  • Je moet met elkaar om de tafel kunnen en willen zitten, alle gesprekken zijn met jullie samen. Zo kunnen onze mediators jullie allebei goed bijstaan.
  • Jullie moeten de intentie hebben er samen goed uit te komen. Je hebt uiteraard recht op je eigen wensen en uitgangspunten, maar met de hakken in het zand stagneert de mediation. Er moet dus de bereidheid zijn om tot goede oplossingen te komen.

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat kun je verwachten van onze mediators?

Ook kun je je afvragen wat je kunt verwachten van onze mediators:

  • Voor jullie beiden is er tijd en aandacht en onze mediators zijn onpartijdig.
  • Je wordt goed geïnformeerd en je wordt stap voor stap meegenomen in het scheidingsproces.
  • Jullie scheiding of relatiebreuk wordt van begin tot eind geregeld. Dit houdt in dat er goede afspraken komen over alles dat geregeld moet worden. Denk aan afspraken over alimentatie, jullie financiën etc. Ook het juridische stukje wordt geregeld.
  • Hebben jullie een eigen woning bij de scheiding? Dan komen er snel antwoorden over wat mogelijk is.
  • Hebben jullie kinderen, dan komt er een ouderschapsplan met goede afspraken over hen. Ook is het mogelijk dat onze mediators kinderen apart spreken in een kindgesprek.

Samen scheiden levert jullie rust en duidelijkheid op voor de toekomst. Dit houdt in dat je allebei zo goed mogelijk verder kunt. Hebben jullie kinderen, dan betekent dat goed verder kunnen als ouders.

Hoe zit het met de kosten voor de scheiding?

In het kennismakingsgesprek worden met jullie de kosten voor de hele scheiding besproken én wat je hiervoor kunt verwachten. We werken met een all-in tarief, zodat er geen verrassingen zijn.

Wat klanten over ons zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op! We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantenbeoordelingen Resolve Visie krijgt van haar klanten via Klantenvertellen een 9.1/10 gebaseerd op 565 stemmen