Scheidingscoach

Scheidingscoach voor goede begeleiding bij jullie scheiding

scheidingscoach

Een goede scheidingscoach begeleidt jullie op 3 gebieden, te weten praktisch emotioneel en juridisch gebied. Als al deze 3 gebieden aan bod komen en goed afgehandeld worden, geeft dit jullie het beste uitgangspunt om straks goed verder te kunnen. Als er bijvoorbeeld geen zaken goed zijn geregeld voor de woning of alimentatie, geeft dit onduidelijkheid voor straks én een voedingsbodem voor frustraties. Helemaal als jullie samen kinderen hebben, wil je dit voorkomen.

Scheidingscoach voor begeleiding op 3 gebieden

Bij een scheiding staat je leven op de kop en een goede scheidingscoach begeleidt jullie op deze 3 gebieden:

  • Praktisch gebied: zorg voor goede oplossingen voor alle praktische zaken. Zoals wat is er mogelijk met de woning bij de scheiding, hoe verdeel je de financiën, wat spreek je af over alimentatie en hoe regel je de zorg voor de kinderen?
  • Emotioneel gebied: er spelen veel gevoelens, vragen en zorgen en de scheiding heeft natuurlijk emotioneel veel impact. Zorg dat er ook aandacht is voor gevoelens zoals verdriet, schuldgevoel, boosheid en pijn en hoe je kinderen helpt bij de scheiding.
  • Juridisch gebied: zaken moet ook wettelijk gezien goed geregeld zijn en vastgelegd. Ook moet je je houden aan wettelijke regels, zoals wat is wettelijk vastgelegd over alimentatie. In bepaalde gevallen mag je van wettelijke regels afwijken, maar dan moet dit wel worden vastgelegd. Zorg voor goede begeleiding en voorlichting op dit gebied.

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Onze scheidingscoaches bieden een compleet scheidingspakket

Onze scheidingscoaches (ook wel mediators genoemd) bieden een compleet scheidingspakket. Wij bieden professionele begeleiding op alle 3 de gebieden, te weten praktisch, emotioneel én juridisch gebied, bestaande uit:

  • Duidelijke kosten: je betaalt een all-in tarief voor de hele afwikkeling van de scheiding. Geen verrassingen achteraf en geen verborgen kosten.
  • Persoonlijke aanpak: in de gesprekken bij jullie thuis is er aandacht voor alles wat er om de scheiding heenspeelt. Hoe zitten jullie in de vel, hoe kunnen jullie beter met elkaar communiceren en welke gevoelens spelen er? Ook voor kinderen is er extra aandacht mogelijk in een apart kindgesprek.
  • Stap voor stap worden alle praktische zaken geregeld. Zoals de financiën, alimentatie, pensioenen en woning. Hebben jullie kinderen dan komen er goede afspraken over hen in een ouderschapsplan. Denk aan de zorgverdeling en kinderalimentatie.
  • Juridische zaken: als er over alle zaken goede keuzes zijn gemaakt, leggen onze scheidingscoaches alle afspraken vast in juridische documenten. De afwikkeling bij de rechtbank wordt verzorgd.

Altijd een scheidingscoach in de buurt die bij jullie thuis komt

Onze scheidingscoaches werken in het hele land, er is dus altijd een scheidingscoach in de buurt die bij jullie thuis komt. Wij zijn scheidingsspecialisten en bieden onze diensten aan, als jullie samen de scheiding willen regelen. Er worden passende afspraken gemaakt, zodat je allebei goed verder kunt. Als jullie samen kinderen hebben, betekent dat passende afspraken over hen en samen goed verder kunnen als ouders.

Wat klanten over ons zeggen

“We hadden al aardig wat zaken op orde en er was een goede verstandshouding tussen ons. We hebben het vooral als prettig ervaren om alles op een rijtje te krijgen en overal aan te denken.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button