mediator Almelo

Mediator Almelo 

mediator Almelo

Mediator Almelo 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Samen jullie scheiding regelen met behulp van mij als mediator Almelo. In plaats van een advocaat schakelen jullie dan één mediator in.

Door afspraken op elkaar af te stemmen, ontstaat er vaak rust en duidelijkheid.

Naast gesprekken thuis is ook videobellen mogelijk.

Gesprekken vinden plaats bij jullie thuis en zijn ook mogelijk in de avonduren. Mijn werkgebied bestaat o.a. uit Almelo, Hellendoorn, Holten, Nijverdal, Rijssen, Tubbergen, Twenterand, Vriezenveen en Wierden. Bij alle gesprekken zijn beide partners aanwezig. Zo weet je zeker dat beide belangen worden behartigd. Dit geeft ook meer draagvlak voor de afspraken en voorkomt frustraties in de toekomst.

Jullie betalen voor de hele dienstverlening een all-in tarief (kosten voor de scheiding). De hoogte hiervan wordt bepaald in het kennismakingsgesprek. Deze is afhankelijk van wat nodig is de scheiding goed af te handelen. Indien er recht is op een toevoeging, wordt deze aangevraagd. In deze situatie betaal je een minimale eigen bijdrage.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volledige afwikkeling van de scheiding

Hoe ziet de dienstverlening van dé mediator Almelo er stap voor stap uit?

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over onder andere alimentatie, de woning en financiën. Deze worden vastgelegd in het convenant.
 • Bij kinderen komt er een ouderschapsplan in beeld. Hierin worden alle afspraken over jullie kinderen vastgelegd. Denk hierbij aan de zorgverdeling, invulling van de vakanties, feestdagen, waar wordt de verjaardag gevierd en kan dit nog samen?
 • Naast een praktische insteek, kunnen jullie van mij een persoonlijke werkwijze verwachten. Doordat de gesprekken bij jullie thuis plaatsvinden, is er tijd en ruimte voor het gesprek. Er is persoonlijke aandacht voor zowel jullie als voor jullie kinderen.
 • De juridische afhandeling wordt volledig voor verzorgd. Je hoeft niet zelf naar de rechtbank. Jullie scheiding is hiermee volledig afgewikkeld.

Hoe help je je kinderen bij de scheiding?

Samen met jullie bespreekt de mediator Almelo hoe je als ouders jullie kinderen zo goed mogelijk steunt in de periode van de scheiding:

 • Emoties mogen er zijn. Laat kinderen merken dat dit oké is. Valkuil is om alle dingen krampachtig op te willen lossen. Deel geen zorgen met je kind, bijvoorbeeld over geld.
 • Als wat oudere kinderen zelf van de ene ouder naar de andere gaan is het fijn voor hun als de ouders zorgen voor het heen- en weer brengen van de spullen, zodat de kinderen niet met tassenvol sportspullen en schoolspullen op de fiets hoeven gaan. Zo kun je samen je kinderen steunen en het voor hen makkelijker maken.
 • Zorg dat je aandacht hebt voor het kind bij het wisselen en ga als ouders niet uitgebreid in gesprek over allerlei thema’s. Bewaar die onderwerpen voor een gezamenlijk gesprek op een rustig moment.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

Wim ondersteunt en ontzorgt jullie volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met Wim, onze deskundige mediator Almelo. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Elke scheiding is anders

Aangezien elke scheiding anders is, wordt er door mij als mediator Almelo altijd op jullie situatie afgestemd:

 • Wat zijn jullie wensen? Er wordt altijd gekeken naar jullie behoeften en uitgangspunten. Wat zijn jullie eigen ideeën bijvoorbeeld over de zorgverdeling van kinderen? Of is er meer tijd nodig tussen de gesprekken? Er zijn bijvoorbeeld veel emoties in het spel of er moeten zaken worden uitgezocht.
 • Moeten zaken snel duidelijk worden dan is dat mogelijk. Denk aan de mogelijkheden van de eigen woning bij de scheiding. Er wordt snel gezorgd voor duidelijkheid hierover. Door de samenwerking met BMP Finance kunnen we zorgen voor snel duidelijkheid over jullie koophuis. Is het mogelijk dat één van jullie in de woning kan blijven?
 • Er wordt altijd rekening gehouden met het tempo van jullie beiden en dat alles goed en zorgvuldig gebeurt.
 • Hebben jullie oudere kinderen? Dan is het mogelijk dat ik een kindgesprek als mediator met ze heb. Hoe zitten ze in hun vel en waar lopen ze tegen aan?

Wat klanten over mij zeggen

“Wat ik fijn vond is dat er erg veel aandacht uitging naar de nieuwe situatie met kinderen. Al mijn vragen werden beantwoord ik kan Resolve zeker aanraden.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op.
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button