mediator Aalten

Mediator Aalten 

mediator Aalten

Mediator Aalten 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Samen scheiden, het is mogelijk met dé mediator Aalten Als mediator bied ik jullie een volledig scheidingspakket. Voor alle praktische zaken komen goede oplossingen, er is aandacht voor de emoties en onderlinge communicatie én ook juridisch is bij mij alles in goede handen.

Ik kom graag bij jullie thuis voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan bespreken we de optie en leg ik het een en ander uit over het 7-stappenplan van ResolveVisie. Daarmee ben je er zeker van dat álles netjes is geregeld.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De scheiding van begin tot einde geregeld met mediation in Aalten

Samen scheiden, wat houdt dat in?

 • Door te werken met een stappenplan weet je zeker dat alles aan bod komt. Denk aan de verdeling van de financiën en pensioen. Ook wordt er een alimentatieberekening gemaakt. Zowel bij een huurhuis als een koophuis bespreken we wat mogelijk is. Bij een eigen woning bij de scheiding zorgen we snel voor antwoorden op de vragen die er zijn. Zoals: is het haalbaar voor één van beiden in de woning te blijven of moet de woning in de verkoop.
 • Voor kinderen worden alle afspraken vastgelegd in het ouderschapsplan. Zoals een passende zorgverdeling en kinderalimentatie.
 • De afwikkeling bij de rechtbank wordt verzorgd. Dit valt binnen het all-in tarief. Je hoeft  hiervoor niet zelf naar de rechtbank.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Aalten. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe vertel je de kinderen dat je gaat scheiden?

Onze mediators krijgen deze vraag regelmatig voorgelegd. Van belang is: vertel altijd samen dat jullie besloten hebben om uit elkaar te gaan. Zoek een goed tijdstip uit. Dus niet vlak voordat de kinderen gaan slapen of als zij de volgende dag alweer vroeg naar school moeten. Het is belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om de boodschap te verwerken en hun emoties met hun ouders, of een andere persoon die dicht bij hen staat, te delen.

Het is ook mogelijk met kinderen apart een gesprek te hebben in een kindgesprek. Op een laagdrempelige manier wordt aan hen gevraagd hoe zij denken over denken, die hen aangaan. Zoals hoe zien zij de vakanties voor zich of wat vinden zij fijn met de feestdagen. De mediator Aalten staat voor jullie klaar.

Goede afspraken over partneralimentatie

Als er ruimte én behoefte is aan partneralimentatie, bespreken we naast de hoogte en duur hiervan de voorwaarden, zoals:

 • Wat doe je als de ontvanger meer gaat werken? Je kunt bijvoorbeeld afspreken dat een deel van het inkomen wordt vrijgehouden en het meerdere (gedeeltelijk) op de alimentatie wordt gekort.
 • Als de ontvangende partij gaat trouwen vervalt de partneralimentatie.
 • Als de betaler buiten schuld om inkomensverlies heeft, dan wordt de hoogte herzien.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button