Akersloot

Mediator Akersloot

Neem direct contact op met Mellanie Egberts: 085 1302984

Wat kunnen jullie van mij als mediator Akersloot verwachten?

Ik bied jullie een volledig scheidingspakket, waarbij we over alle zaken passende afspraken maken.

Ik kom bij jullie thuis in Akersloot en omgeving. De mediation gesprekken zijn zowel overdag als in de avonduren mogelijk.

Wat kan mediation in Akersloot voor jullie betekenen?

Wat zijn voordelen van een gezamenlijke mediator in plaats van kiezen voor elk een advocaat:

 • Je gaat samen om de tafel en je houdt dus samen de regie over de afspraken. Ook zorgen samen gemaakte afspraken voor meer draagvlak. Dit geeft rust voor de toekomst.
 • Een traject bij een mediator verloopt vaak soepeler en sneller dan een juridische procedure via elk een advocaat. Ook is het goedkoper.
 • Er is aandacht in de mediation gesprekken voor jullie verhaal en de impact van de scheiding
  op alle gezinsleden. Voor kinderen is er een apart kindgesprek mogelijk.

Wat houdt een volledig scheidingspakket in?

Na een kosteloos kennismakingsgesprek bij jullie thuis waarin we bespreken wat ik voor jullie kan betekenen, jullie situatie en het all-in tarief, volgen de volgende stappen:

 • Over alle praktische zaken worden samen afspraken gemaakt. Denk aan een goede verdeling van de financiën, pensioen en een alimentatieberekening. Ook worden er afspraken gemaakt over jullie huur of koopwoning. Door onze korte lijnen met Hypotheek Visie kunnen we zorgen voor snel duidelijkheid over wat er mogelijk is met de eigen woning bij de scheiding.
 • Bij kinderen: Samen met jullie worden er passende afspraken gemaakt over jullie kinderen. Deze komen in het ouderschapsplan.
 • Ook de juridische afwikkeling is onderdeel van mijn dienstverlening. .

Mediation Akersloot: hoe wij helpen:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Castricum / Akersloot. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Scheiden en samen de kinderen blijven opvoeden

Als je gaat scheiden en jullie hebben kinderen, dan scheid je van je partner, niet van je kinderen. Hierdoor blijven jullie met elkaar verbonden en zullen er goede afspraken gemaakt moeten gaan worden in het belang van de kinderen.

Samen zorg je voor de kinderen en samen voed je ze op, ook als jullie niet meer samen zijn. Dat kan ingewikkeld zijn. Het is daarom goed om daar met elkaar over te praten over hoe jullie hiermee omgaan. Wat vind je belangrijk, wat zijn voor jullie belangrijke onderwerpen om te bespreken en wat zijn verwachtingen over en weer.

Hierbij is het belangrijk om te kijken hoe jullie met elkaar in gesprek blijven en samen kunnen werken zodat de kinderen weten waar zij aan toe zijn. Ook al ben je uit elkaar, opvoeden blijf je samen doen.

Van mij als mediator kun je verwachten dat ik jullie ondersteun in het maken van goede afspraken over de kinderen, die komen in het ouderschapsplan. Ook bespreken we hoe jullie samen goed verder kunnen als ouders na de scheiding.

Wat klanten over mij zeggen

“Concrete hulp gehad, waarbij nauwkeurig en gedetailleerd afspraken konden worden gemaakt. We zijn op professionele wijze en doelgericht begeleid in het formuleren van intenties, wensen en afspraken.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button