Mediator in

Mediator Bodegraven-Reeuwijk

Neem direct contact op met Rogier van Pelt: 085 1302992

Zijn jullie op zoek naar een mediator in Bodegraven-Reeuwijk? Ik ben Rogier van Pelt, een ervaren MfN mediator en ik bied jullie een volledig scheidingspakket.

Bij een scheiding staat je wereld op de kop. Praktische zaken moeten worden geregeld en er is sprake van veel emoties en stress. Vaak heeft dit te maken met alle onzekerheden die je te wachten staan. Je kunt je afvragen: Kan ik in de woning blijven wonen of waar ga ik straks wonen? of hoe moet dat straks verder met de kinderen? Kunnen we daar nog samen voor zorgen? Ook kun je je afvragen of je je straks wel financieel staande kunt houden.

Al deze vragen komen aan bod tijdens de mediation gesprekken en samen met jullie zoek ik naar passende oplossingen in jullie situatie.

Wat houdt een volledig scheidingspakket in met behulp van mediation Bodegraven-Reeuwijk

Je kunt je afvragen wat er allemaal komt kijken als je gaat scheiden en wat je van mij als mediator in Bodegraven-Reeuwijk kunt verwachten. In het kort bied ik:

 • Over alle praktische zaken worden gezamenlijk afspraken gemaakt, zoals over alimentatie, de financiën, de koop- of huurwoning en pensioenen. Als jullie een eigen woning hebben, bespreken we de opties voor jullie woning bij scheiding en zoeken we snel naar oplossingen. Al deze afspraken leg ik vast in het scheidingsconvenant.
 • Hebben jullie kinderen onder de 18 jaar? Afspraken over hen komen in het ouderschapsplan. Voorop staat hierbij dat de afspraken bij jullie kinderen passen, hun behoefte is immers ook belangrijk. Voor de kinderen is het vaak fijn dat ik als mediator ook met hen spreek in een kindgesprek, zodat zij ook hun verhaal kwijt kunnen.
 • De afwikkeling bij de rechtbank wordt verzorgd en valt onder het all-in tarief.

Voordelen mediator Resolve Visie Bodegraven-Reeuwijk

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

De mediator Bodegraven-Reeuwijk ondersteunt en ontzorgt je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Bodegraven-Reeuwijk. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat kan mediation in Bodegraven-Reeuwijk betekenen als er veel emoties zijn?

Tijdens een (echtscheidings-)mediation kom je veel verschillende emoties tegen; ontkenning, woede, boosheid, angst, verdriet, stress, verlies, afkeer, opluchting, berusting. Vaak zit je als partners in een hele andere emotie. De initiatiefnemer van de scheiding is vaak al een aantal stappen verder dan degene die zojuist te horen heeft gekregen dat er een scheiding komt.

Als mediator bespreek ik altijd de emoties, vaak zitten emoties hoog en is het een opluchting als je gehoord wordt in je emoties. Pas daarna kunnen vaak concrete zaken worden opgepakt.

Wanneer is de scheiding helemaal geregeld?

De scheiding is voor jullie rond op het moment dat jullie handtekeningen onder het scheidingsconvenant staan. Het gevoel is vaak dat alles dan goed geregeld is en dit geeft vaak een zucht van opluchting. Officieel is de scheiding pas rond op het moment dat deze staat ingeschreven bij de burgerlijke stand.

Wat zijn voordelen van mediation Bodegraven-Reeuwijk?

Samen om de tafel gaan met mij als mediator Bodegraven-Reeuwijk levert de volgende voordelen op:

 • Als mediator kan ik tips geven en oplossingen aangeven waar jullie mogelijk nog niet aan gedacht hebben.
 • Ik werk als mediator met een stappenplan en uitgebreide checklist, zo weet je zeker dat er niets over het hoofd wordt gezien en er geen losse eindjes zijn. Alles wordt goed vastgelegd, dit geeft rust voor de toekomst.
 • Er is in de mediation gesprekken aandacht voor de onderlinge communicatie en de emoties die er zijn, dit geeft meer basis voor straks. Een scheiding is immers meer als het regelen van alle praktische zaken, er is dus ook tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht.
 • Mediation Bodegraven-Reeuwijk is een stuk goedkoper dan wanneer je ieder apart een advocaat inschakelt

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button