Mediator Borger

Mediator Borger

 • Mediator Borger, Jantien Schaap mediator in de provincies Drenthe en Groningen.
 • Gespecialiseerd in mediation, echtscheidingen, ASS spectrum, scheidingen in de Duitse grensregio vluchtelingen en anderstaligen.
 • Neem direct contact op: 085 1302998 of schaap@resolvevisie.nl
Mediator Borger

Mediator Borger

 • Mediator Borger, Jantien Schaap mediator in de provincies Drenthe en Groningen.
 • Gespecialiseerd in echtscheidingen, ASS spectrum, scheidingen rond de Duitse grens, vluchtelingen en anderstaligen
 • Bel direct op 085 1302998 of schaap@resolvevisie.nl

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Conflicten en gedoe horen onmiskenbaar bij het leven en zijn niet altijd even makkelijk. De ene keer lukt het je om eruit te komen, een andere keer word je, zonder dat je het doorhebt, erin gezogen en raakt je verstrikt in de talloze zaken die bij een echtscheiding, komen kijken.

“Als onpartijdige mediator kom ik bij jullie thuis en zorg dat jullie weer grip krijgen door de veelvoud aan belangen, emoties en mogelijkheden in overzichtelijke partjes te verdelen.”

Ik kom bij jullie thuis als mediator Borger om jullie scheiding van A tot Z te regelen. Door alles zorgvuldig te regelen, ontstaat er rust en duidelijkheid voor de toekomst.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Iedere relatie is anders, en ook iedere scheiding is anders. Er zijn veel wettelijke richtlijnen op grond waarvan jullie de zaken kunnen regelen, maar jullie kunnen praktisch overal van afwijken. In de gesprekken met mij als mediator worden jullie wensen en voorkeuren in kaart gebracht, en je wordt geadviseerd over de keuzes die jullie dienen te maken over zaken als de eigen woning, het pensioen, alimentatie. Dit leidt uiteindelijk tot een convenant waarin alle afspraken zullen worden vastgelegd. Samen scheiden biedt jullie een goed uitgangspunt voor de toekomst. Je bent in gezamenlijk overleg tot afspraken gekomen én alles is goed vastgelegd.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Jantien jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een volledige afwikkeling van jullie scheiding

Wat houdt een volledige afhandeling van jullie scheiding in? In het gratis kennismakingsgesprek bij jullie thuis wordt met jullie samen besproken wat ik als mediator Borger kan betekenen. Ook de kosten (het all-in tarief) worden besproken.

 • Alle zaken worden stap voor stap besproken en er wordt gezocht naar passende oplossingen. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt besproken wat er mogelijk is. Kan één van jullie bijvoorbeeld in de woning blijven? Ook alimentatie, de verdeling van de financiën bij de scheiding en pensioenen komen aan bod.
 • Bij kinderen komen afspraken over hen in het ouderschapsplan. Ook is een apart kindgesprek met hen mogelijk. Gewoon bij jullie thuis, over hun ideeën en zorgen.
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd en is inbegrepen bij mijn dienstverlening.

Extra aandacht voor kinderen bij de scheiding

Er wordt met jullie meegedacht over hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Ook is er apart met hen een kindgesprek mogelijk.

Met jullie wordt alles besproken wat jullie relevant vinden rondom de kinderen. Denk bijvoorbeeld aan de rol van opa en oma’s. Kiezen zij partij en wordt er negatief gepraat over een van de ouders, praat er dan met hen over dat jullie kinderen hiervan de dupe zijn. Laat opa en oma’s zoveel mogelijk uitlaatklep zijn voor de kinderen, een rustpunt, waar ze hun verhaal kwijt kunnen. De mediator Borger staat voor jullie klaar.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Borger. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat zijn tips bij kinderen bij de scheiding?

Hebben jullie kinderen? Samen worden er goede afspraken over hen gemaakt, met hulp van de mediator Borger, deze komen in het ouderschapsplan. Ook wordt er meegedacht hoe je de kinderen kunt steunen en worden er tips gegeven, zoals:

 • Als de ene ouder kwaad spreekt over de andere ouder dan wijst die ene ouder de andere ouder af. Dit is ook een afwijzing van een deel van je kind(eren), die exponent is van beide ouders. Kinderen voelen dat. Wees je hier dus bewust van en voorkom zo schade bij kinderen.
 • Wees duidelijk naar kinderen, ook als dingen nog niet duidelijk zijn, geef dan je plan aan (bijvoorbeeld: het plan is dat één van de ouders in de buurt gaat wonen). Betrek oudere kinderen hier ook bij (neem een ouder kind bijvoorbeeld mee bij een nieuwe woning kijken). Als jullie nog samen in één huis wonen, geef dan geen valse hoop. Kinderen hopen dat ouders weer bij elkaar komen. Wees duidelijk naar je kind dat er geen hoop is en dat hij of zij daar ook geen invloed op heeft.

Wat klanten over mij zeggen

“In deze moeilijke situatie toch een prettig gevoel over de afhandeling van de scheiding.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Jantien jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button