Scheiding - Ouderschapsplan

Mediator Culemborg

Mediator Culemborg

Mediator Culemborg

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Wat kan ik als mediator Culemborg betekenen bij jullie scheiding?

In gesprekken bij jullie thuis wordt de scheiding van A tot Z geregeld. Ook de afhandeling bij de rechtbank wordt verzorgd.

Elke scheiding is uniek. De eindstukken zijn standaard, dit zijn een scheidingsconvenant en ouderschapsplan (bij kinderen). Maar de weg ernaar toe is altijd anders. Er wordt afgestemd op wat jullie nodig hebben en wat bij jullie past. Dit bekent dat er soms meer nadruk is op emoties in de gesprekken en soms dat zaken puur praktisch moeten worden geregeld.

Jullie scheiding volledig geregeld door de mediator Culemborg

Stap voor stap komt aan bod:

 • Samen met jullie worden zaken besproken, zoals alimentatie, de financiën en de woning. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over de mogelijkheden. Kan bijvoorbeeld één van jullie in de woning blijven? Bij kinderen komt er een ouderschapsplan.
 • Zodra er over alle zaken goede keuzes zijn gemaakt, worden alle stukken door mij opgesteld. De juridische afhandeling wordt vervolgens verzorgd. Als deze is afgerond is de hele scheiding geregeld.
 • Eén volledig scheidingspakket voor een all-in tarief, dat is wat jullie kunnen verwachten. Alles wordt geregeld en over de kosten zijn er achteraf geen verrassingen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Culemborg. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Goede afspraken over kinderen bij de scheiding

Wat is een goede zorgverdeling en hoe betrek je de kinderen bij de scheiding?:

 • Verschillende omgangsvormen worden met jullie besproken. Overwegen jullie bijvoorbeeld co-ouderschap (is een gelijke zorgverdeling)? Er wordt dan meer flexibiliteit gevraagd en het moet passen bij jullie kinderen. Kinderen wonen in 2 huizen en praktisch gezien moeten er bijvoorbeeld schoolspullen steeds mee verhuisd worden. Van beide huizen moeten kinderen naar school, sport en vrienden kunnen. Ook de onderlinge communicatie is belangrijk, je houdt veel met elkaar te maken. Het moet ook passen bij de werk-dag schema van beide ouders. Samen met jullie wordt gekeken of dit passend is.
 • In een apart kindgesprek met jullie kinderen, kunnen zij aangeven wat hun ideeën of eventuele zorgen zijn. Zo worden zij ook betrokken bij het proces en kunnen hun mening geven.

Wat klanten over mij zeggen

“De mediator van Resolve Visie heeft ons snel en vakkundig geholpen om de scheiding rond te maken. De advocaat werd op de achtergrond ook meteen betrokken, zodat het convenant in een moeite door kon naar de Rechtbank. Twee maanden na het kennismakingsgesprek was de scheiding officieel al ingeschreven bij de Gemeente. Aan te bevelen!”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button