Mediator in Theo van Heerde

Mediator Dantumadeel

Mediator Dantumadeel

Mediator Dantumadeel

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Als mediator Dantumadeel bied ik jullie een volledig scheidingspakket.

Ook de juridische kant wordt door mij geregeld. Samen regelen geeft rust en overzicht.

Ik kom bij jullie thuis als mediator Dantumaldeel in onder ander Broeksterwoude, Damwoude, Veenwouden en Zwaagwesteinde.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en komen we bij jullie thuis om jullie bij te staan als je gaat scheiden.

Waaruit bestaat het scheidingspakket van de mediator Dantumadeel?

Een volledige afwikkeling van jullie scheiding voor een all-in tarief. Wat kun je daarvan verwachten?

  • Alle zaken die voor jullie relevant zijn worden besproken. Zoals hoe gaat het financiele plaatje eruit zien, is er sprake van alimentatie, wat doen we met de woning. Over alle zaken worden samen met jullie afspraken gemaakt. Is er een eigen woning bij de scheiding dan wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over de mogelijkheden. Is overname door één van beiden mogelijk en wat kan de ander?
  • Voor minderjarige kinderen komen alle afspraken in een ouderschapsplan. Zoals hoe komt de zorgverdeling eruit te zien en hoe zit het met kinderalimentatie. Om kinderen bij afspraken over hen te betrekken, is het advies dit met hen te bespreken. Ook is er de mogelijkheid van een apart kindgesprek.
  • De juridische kant van de scheiding wordt ook geregeld. Je hoeft hiervoor niet apart een advocaat in te schakelen en niet zelf naar de rechtbank.

Hoe wij jullie helpen?

  • Gratis kennis­makingsgesprek
  • Gesprekken bij jullie thuis
  • Binnen 1 week een afspraak
  • Snel duidelijkheid over de woning
  • Gesprek met kinderen
  • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat is de toegevoegde waarde van mediation Dantumadeel?

Mijn toegevoegde waarde is vertrouwen opbouwen tijdens de gesprekken en structuur bieden in de situatie. Hierdoor ontstaat stukje bij beetje weer een beetje zekerheid in een onzekere periode. Als geen ander weet ik wat het is om een scheiding door te maken. Alles wat er op je afkomt zowel zakelijk als emotioneel, de vragen die er zijn en de onzekerheden.

Tijdens de gesprekken draag ik er zorg voor dat jullie gelijkwaardig zijn en zelf de beslissingen nemen. Zodat je met elkaar afspraken kunt maken die ook stand houden na de echtscheiding. Dan kunnen jullie duurzaam verder zonder elkaar

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button