Mediator Edam-Volendam

Mediator Edam-Volendam

Mediator Edam-Volendam

Mediator Mediator Edam-Volendam

 
MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Als mediator in Edam-Volendam regel ik samen met jullie de scheiding van A tot Z.

Voor alle praktische zaken zoeken we goede oplossingen en er is ruimte voor het gesprek.

In gesprekken bij jullie thuis word je stap voor stap meegenomen in het hele proces.

We hebben onze eigen advocaat en het is voor jullie niet nodig om apart een advocaat in te schakelen. Als er over alle zaken overeenstemming is worden de stukken door mij opgesteld. Onze vaste samenwerkende advocaat dient deze stukken in bij de rechtbank. Dit is een schriftelijke afhandeling, het contact loopt via mij.

Jullie scheiding volledig geregeld voor een all-in tarief door de mediator in Edam-Volendam

Samen de scheiding regelen geeft rust en duidelijkheid, zowel voor jullie zelf, als bij kinderen voor hen. Wat kun je verwachten?

 • Er wordt bepaald wat er geregeld moet worden en waar er snel duidelijkheid over moet komen. Zoals bijvoorbeeld over de mogelijkheden van de eigen woning bij de scheiding.
 • Door middel van een stappenplan worden alle zaken besproken. Denk aan alimentatie, jullie woning, financiën, pensioen en inboedel. Over alle zaken worden samen met jullie passende afspraken gemaakt, deze worden door mij vastgelegd. Bij kind(eren) komt er een ouderschapsplan.
 • De scheiding wordt ingediend bij de rechtbank. Hiermee is alles juridisch afgehandeld.
 • Jullie betalen een all-in tarief voor de hele scheiding.

Resolve Visie mediation Edam-Volendam:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Edam-Volendam. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Mediation is ook goed voor jullie kinderen

Door te kiezen voor mediation en dus samen de scheiding te regelen zijn ook jullie kinderen beter af:

 • Jullie komen niet tegen over elkaar te staan, wat bij een juridische procedure via advocaten kan gebeuren.
 • De communicatie tussen jullie als ouders op gang houden in deze moeilijke fase, helpt dat de emoties niet te hoog oplopen. Gaat het met de ouders goed, dan gaat het ook vaak met de kinderen goed. Dat de mug een olifant wordt, wordt via bemiddelen beperkt.

Er worden samen met jullie goede en passende afspraken over jullie kinderen gemaakt. Ook wordt er met jullie meegedacht hoe je de kinderen goed steunt bij de scheiding. Belangrijkste is dat jullie kind(eren) gehoord en gezien worden. Vertel ze dat ze met jullie beiden als ouders kunnen praten. Schenk aandacht aan ze en luister vooral, bij een scheiding is dit helemaal van belang.

Ook is het mogelijk dat ik bij oudere kinderen een kindgesprek apart met ze heb. Zo worden zij ook betrokken bij de afspraken over hen en kunnen ze hun ideeën aangeven.

Mediation gesprekken bij jullie thuis in Edam-Volendam en omgeving

Als mediator in Edam-Volendam kom ik bij jullie thuis in. Ook zijn gesprekken op een neutrale lokatie mogelijk.

Een eerste gesprek is geheel kosteloos en kan bij jullie thuis worden gevoerd. Willen jullie dat gesprek direct inplannen? Neem dan contact op.

Wat klanten over mij zeggen

“Heel goed begeleid en meedenkend!” – Fouad, Almere

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.