Jantien Schaap mfn mediator

Mediator Emsland & Nedersaksen (Duitsland)

Neem direct contact op met Jantien Schaap: 085 1302998 of mail mij

Samen goed scheiden? Regel de scheiding samen met mij als mediator.

Ik begeleid jullie van a tot z bij jullie scheiding. Resolve staat voor oplossen.

Overweeg je een scheiding en ben je op zoek naar een mediator in de regio Emsland? Als ervaren mediator help ik jullie graag bij het regelen van jullie scheiding. Bij Resolve Visie begeleiden we jullie van begin tot eind, met de focus op het vinden van passende oplossingen die voor alle partijen goed zijn.

Als jullie wonen in het Emsland of Nedersaksen gebied in Duitsland, werk ik vanuit Noord-oost Groningen en kom ik ook bij jullie thuis aan de Duitse zijde van de grens. Ik bedien verschillende plaatsen zoals Weener, Bunde, Meppen, Nordhorn, Papenburg, Leer, Lingen en omliggende kleinere plaatsen. Als onderdeel van Mediation Noord-Nederland sta ik samen met mijn collega’s klaar om jullie volledig te begeleiden tijdens het scheidingsproces.

Waarom kiezen voor een mediator?

Waarom kies je voor mediator van Resolve Visie om jullie scheiding te begeleiden?

 • Als neutrale en onpartijdige tussenpersoon zorg ik ervoor dat jullie beide wensen en uitgangspunten aan bod komen.
 • Door mijn begeleiding als scheidingsbemiddelaar kunnen jullie vaak sneller tot oplossingen komen, wat het verloop van het scheidingsproces ten goede komt.
 • Ik stem het tempo van het proces af op jullie individuele behoeften, rekening houdend met de situatie waarin jullie je bevinden.
 • Gezamenlijk maken we duurzame afspraken die jullie toekomstbestendig zijn.
 • Met behulp van mediation vermijden we conflicten en verminderen we de kans op een vechtscheiding.
 • Mediation is vaak kostenefficiënter dan het inschakelen van afzonderlijke advocaten.

Scheiden in 7 stappen

Bij Resolve Visie begeleid ik jullie zorgvuldig door het scheidingsproces in 7 stappen. Dit omvat onder andere:

 • Het maken van passende en solide afspraken over alle aspecten van jullie scheiding, zoals financiën en pensioenen.
 • Het opstellen van een duidelijke alimentatieberekening, waarbij ik rekening houd met jullie specifieke situatie, zoals wisselende inkomens, een eigen woning of een eigen onderneming.
 • Bespreken van de mogelijkheden met betrekking tot een eigen woning, om snel duidelijkheid te krijgen en rust te creëren.
 • Het opstellen van een ouderschapsplan als jullie minderjarige kinderen hebben, waarin alle afspraken rondom de zorg, verblijfplaats, kinderalimentatie en opvoeding worden vastgelegd.
 • Onze vaste advocaat bij Resolve Visie controleert alle juridische documenten en zorgt voor de afhandeling bij de rechtbank, zodat jullie daar zelf geen zorgen over hoeven te maken.

Voordelen mediator Groningen

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

De mediator ondersteunt en ontzorgt je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met mij als Mediator. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat te verwachten van mediation?

Wat kun je verwachten van mediation? Ik begeleid jullie stap voor stap door alle zaken die geregeld moeten worden. Samen maken we gebruik van een gedetailleerde checklist om ervoor te zorgen dat alles in kaart wordt gebracht en belangrijke zaken niet over het hoofd worden

Kosten mediator

Benieuwd naar de kosten van mijn diensten als mediator? Het eerste gesprek betreft een kosteloos kennismakingsgesprek, waarin ik graag uitleg hoe ik jullie kan ondersteunen. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie specifieke situatie en de tarieven voor het gehele scheidingsproces. We zullen het all-in tarief in detail doornemen. Mediationgesprekken kunnen plaatsvinden bij jullie thuis en zijn tevens mogelijk in de avonduren. Gemiddeld genomen zijn er 3 tot 5 gesprekken nodig. Alle gesprekken vinden plaats met beide partijen.

Passende oplossingen

Als mediator van Resolve Visie werk ik nauw samen met jullie om op maat gemaakte oplossingen te vinden die passen bij jullie specifieke situatie en die gunstig zijn voor alle betrokken partijen. Het gezamenlijk maken van afspraken zorgt voor een bredere steun. Hierdoor streven we ernaar om frustraties en verwijten zoveel mogelijk te voorkomen. Dit legt een sterke basis voor de toekomst.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Jantien jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button