Mediator Franeker

Mediator Franeker

Mediator Franeker

Mediator Franeker

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Samen scheiden met behulp van mij als jullie mediator Franeker. Ook wordt zorggedragen voor de afwikkeling bij de rechtbank. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid. Gesprekken zijn bij jullie thuis.

Wat houdt dit voor jullie in? Ik kom graag bij jullie thuis in Franeker om kennis te maken. Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding. Er is aandacht voor jullie persoonlijke verhaal en voor alle praktische zaken worden oplossingen gezocht, passend bij jullie situatie.

Service Mediation Franeker:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alles geregeld met mediation

Je krijgt van mij als mediator Franeker duidelijkheid over de kosten van de scheiding (het all-in tarief) bij het vrijblijvende kennismakingsgesprek. Wat jullie kunnen verwachten van samen scheiden:

 • Samen met jullie worden alle zaken geregeld. Denk aan alimentatie, de (huur- of koop)woning, toekomstige woonsituatie, financiën, pensioen en eventuele leningen.
 • Bij kinderen komt er een ouderschapsplan.
 • Bij een eigen woning bij de scheiding worden de opties besproken. Zoals verkoop, de woning gezamenlijk houden voor een periode of één van jullie neemt de woning over. Er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid.
 • Als er over alles overeenstemming is, wordt jullie scheiding ook juridisch afgewikkeld.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Franeker. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Voor jullie beiden is er aandacht

Als één van jullie beiden de scheiding niet wil, is daar aandacht voor in de gesprekken. Het is vaak een bittere pil voor diegene die de scheiding niet wil. Maar als één van beide niet verder wil, dan is een huwelijk niet meer mogelijk. Soms is er daardoor ook wat meer tijd nodig.

Het tempo wordt altijd aangepast aan beide partners; diegene die stappen wil zetten en diegene die meer tijd wil.

Scheiden met kinderen

Het is van belang het goed te regelen voor de kinderen. Het is ook mogelijk dat ik een kindgesprek met jullie kinderen heb, indien de leeftijd dat toelaat. Soms maken kinderen zich zorgen of vinden het rot voor een ouder, als die bijvoorbeeld kleiner moet gaan wonen.

Door met hen te praten, kunnen ze hun verhaal kwijt. In overleg worden soms ook zaken teruggekoppeld aan jullie als ouders. Ook wordt er met jullie meegedacht over hoe je de kinderen goed kunt helpen bij de scheiding.

Wat klanten over mij zeggen

“Wij hebben beide een goed gevoel over gehouden aan de afwikkeling van alles. Er was begrip voor de situatie en er werd onpartijdig geluisterd en vragen gesteld. Er werd goed de tijd genomen over alle zaken. Waarbij er ook ruimte was voor een lach en een traan.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button