Mediator Ijsselmuiden

Mediator Ijsselmuiden

Mediator Ijsselmuiden

Mediator Ijsselmuiden

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Wat mag je verwachten van deze mediator Ijsselmuiden? Een volledige ondersteuning doorheen het scheidingsproces, vanaf de eerste stap tot de laatste. Dit brengt niet alleen rust en helderheid in het heden, maar legt ook een stevige basis voor de toekomst. Bovendien zijn er flexibele opties, waaronder gesprekken bij jou thuis of via videoverbindingen, voor een comfortabele en toegankelijke ervaring.

Met mijn ervaring als mediator Ijsselmuiden sta ik klaar om jullie te begeleiden bij het proces van scheiden. Ik vind het belangrijk om persoonlijk kennis te maken, en daarom kom ik graag bij jullie thuis langs. Samen kunnen we bespreken hoe ik jullie kan helpen om op een respectvolle en constructieve manier uit elkaar te gaan

Voordelen mediator Ijsselmuiden:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een naadloze scheiding dankzij mediator Theo

Alle praktische en juridische aspecten worden met zorg voor jullie afgehandeld. Hier is een beknopt overzicht van mijn diensten:

 • We beginnen met een kennismakingsgesprek bij jullie thuis, geheel kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie persoonlijke situatie, wat er allemaal bij een scheiding komt kijken, onze dienstverlening en het tarief.
 • In meerdere sessies zullen we gezamenlijk afspraken maken over de kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en een eventuele koopwoning. Bij een eigen woning zijn er vaak veel vragen, zoals of één van jullie er kan blijven wonen. We zorgen ervoor dat deze vragen snel en helder beantwoord worden.
 • Voor minderjarige kinderen stellen we samen met jullie een ouderschapsplan op. Hierin leggen we zorgvuldig vast hoe jullie het ouderschap na de scheiding willen invullen. Indien gewenst kunnen we ook een apart gesprek voeren met jullie kinderen om hen bij dit plan te betrekken. Dat noemen we een kindgesprek.
 • Zodra alle documenten zijn ondertekend, zal onze advocaat deze indienen bij de rechtbank. Jullie hoeven dus niet zelf naar de rechtbank te gaan. Na afronding van dit proces is de scheiding volledig afgerond.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Ijsselmuiden. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

De financiële zaken

Bij het regelen van de financiën tijdens een scheiding komen verschillende zaken ter sprake die besproken moeten worden en waarover afspraken worden vastgelegd. Hierbij valt te denken aan:

 • Als jullie nog samen in één huis wonen en/of dit nog een tijd gezamenlijk blijft, hoe worden de woonlasten verdeeld?
 • Polissen, spaargeld en eventuele schulden.
 • Eventuele schenkingen. Hierbij wordt rekening gehouden met mogelijke fiscale gevolgen, de noodzaak tot afrekenen en de aanwezigheid van een uitsluitingsclausule.

Aandacht voor emoties tijdens de scheiding

Naast het praktische aspect is er ook aandacht voor de emoties die gepaard gaan met de scheiding. Het is essentieel om deze emoties te erkennen, omdat ze vaak invloed hebben op het maken van goede afspraken. Boosheid of angst kunnen bijvoorbeeld obstakels vormen bij het tot stand komen van overeenkomsten. Als de communicatie tussen jullie stroef verloopt, is er ondersteuning beschikbaar om hiermee om te gaan.

Een groot voordeel van mediation is dat oplossingen die gezamenlijk worden gedragen vaak beter werken in de praktijk. Bovendien leg je hiermee een stevige basis voor de toekomst, omdat er geïnvesteerd wordt in de onderlinge relatie. Dit is vooral belangrijk als jullie ouders zijn, dat blijven jullie namelijk voor altijd.

Wat klanten over mij zeggen

“De mediator van Resolve Visie heeft ons snel en vakkundig geholpen om de scheiding rond te maken. De advocaat werd op de achtergrond ook meteen betrokken, zodat het convenant in een moeite door kon naar de Rechtbank. Twee maanden na het kennismakingsgesprek was de scheiding officieel al ingeschreven bij de Gemeente. Aan te bevelen!”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button