Mediator Joure

Mediator Joure

Mediator Joure

Mediator Joure

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Als mediator Joure kom ik bij jullie thuis om de scheiding van begin tot eind te regelen. Samen om de tafel te gaan om over alle zaken afspraken te maken, geeft overzicht en rust voor nu en straks.

ResolveVisie biedt zekerheid in een onzekere periode: de zekerheid dat jullie scheiding goed geregeld wordt door een deskundige partij.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en komen we bij jullie thuis om jullie bij te staan als je gaat scheiden.

Service mediator Joure:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding van A tot Z geregeld

Met scheiden in 7 stappen wordt jullie hele scheiding geregeld. Hiervoor betalen jullie een all-in tarief. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt besproken wat ik voor jullie kan betekenen:

 • Alle zaken worden op een rijtje zet en jullie worden goed geïnformeerd. Wat zijn jullie eigen ideeën en wat is praktisch en wettelijk haalbaar? Denk aan alimentatie, pensioen, jullie woning en inboedel. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt besproken wat de opties zijn (bijvoorbeeld verkoop of één van beiden blijft in de woning) en wordt gezorgd voor snel duidelijkheid.
 • Voor kinderen wordt besproken welke afspraken moeten worden vastgelegd in het ouderschapsplan. Denk aan de zorgverdeling, kinderalimentatie en hoe jullie als ouders elkaar blijven informeren. Ook is het mogelijk dat ik apart met jullie kinderen een kindgesprek heb. Zo worden zij ook betrokken bij de afspraken over hen.
 • Als er over alle zaken goede keuzes zijn gemaakt, worden de afspraken door mij vastgelegd. Dan wordt ook de juridische afhandeling van de scheiding in gang gezet. Als deze is afgerond, is jullie scheiding helemaal geregeld.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Joure. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe steun je kinderen bij de scheiding?

Ook voor kinderen heeft de scheiding van hun ouders uiteraard grote impact. Om deze reden wordt er met jullie meegedacht hoe je jullie kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Tips zijn:

 • Bij pubers: wees eerlijk en betrek ze op hun niveau wat er gaande is. Spreek niet kwaad over de ander. Ouders zijn een enorm voorbeeld, pubers nemen dat mee. En laat pubers ook puber zijn, zij zijn zoekende naar hun ik en hun positie binnen het gezin en binnen de maatschappij. Luister, laat ze en ben er voor ze.
 • Bij jongere kinderen bij het wisselen van huis: maak geen ruzie, zet spanningen opzij als de situatie daarom vraagt. Laat zien aan je kinderen dat je ook nog een kop thee, koffie of een glas wijn met de vader of moeder van hen kan drinken. Laat zien dat je nog samen kunt zijn in een nieuwe vorm. Dat maakt de overdracht zacht, fijn en soepel voor alle partijen.

Hulp bij moeizame communicatie tijdens scheiding

Redenen om te gaan scheiden zijn vaak een slechte communicatie en een gevoel van ongelijkwaardigheid tijdens de relatie. Vaak speelt in de communicatie dat partners hun gevoelens niet (meer) communiceren en worden gevoelens vertaald in behoeften en verzoeken aan de ander.

Jullie worden dan ook ondersteund in de onderlinge communicatie en tip is om te communiceren vanuit ‘ik’ en niet vanuit ‘jij’. Vaak doorbreekt dit de verwijten over en weer en verloopt het maken van afspraken soepeler. Dit legt ook een goede basis voor de toekomst. De mediator Joure staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button