Nederlek Krimpen aan de Lek Lekkerkerk

Mediator Nederlek, Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk

Neem direct contact op met Rogier van Pelt: 085 1302992 of mail mij

Als mediator in Nederlek, Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk regel ik samen met jullie de hele scheiding.

Ook de afwikkeling bij de rechtbank behoort bij mijn dienstverlening. Samen regelen geeft snel duidelijkheid en rust voor de toekomst.

Ik kom bij jullie thuis in de Krimpenerwaard, zoals in Bergambacht, Haastrecht Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Nederlek, Ouderkerk, Schoonhoven, Stolwijk en Vlist. Ook bestaat mijn werkgebied uit AlbrandswaardBarendrecht, Bergambacht, Ridderkerk en Poortugaal.

Jullie worden goed geïnformeerd, zodat er passende keuzes kunnen komen. Zoals de mogelijkheden van een (eigen) woning, een goede verdeling bij de financiën en een passende zorgverdeling bij kinderen.

Samen scheiden met de mediator Nederlek, Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk

Met scheiden in 7 stappen krijg je een volledig scheidingspakket en kunnen jullie goed verder. Dit bestaat onder andere uit:

 • Samen worden afspraken gemaakt over alimentatie, de (eigen) woning, financiën, pensioen en inboedel. Bij kinderen wordt er samen met jullie een ouderschapsplan opgesteld. Hierin komen afspraken over hen, passend bij hun leeftijd en wensen en passend bij hoe jullie het ouderschap na de scheiding willen vormgeven.
 • Er is tijdens de gesprekken ruimte en aandacht voor de emotionele kant van de scheiding. Door hier bij stil te staan investeer je in de onderlinge relatie, helmaal van belang als jullie samen ouders blijven.
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd door onze vaste advocaat. Hierbij blijf ik jullie vaste contactpersoon.

Je betaalt voor de volledige dienstverlening een all-in tarief; zo zijn er geen verrassingen achteraf. De hoogte wordt met jullie besproken tijdens het eerste kosteloze kennismakingsgesprek. Zo weet ik als mediator precies wat jullie nodig hebben om de scheiding goed te regelen, of er recht is op een toevoeging (afhankelijk van jullie inkomen en of er vermogen is), dan betaal je een minimale eigen bijdrage.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat te doen met jullie woning bij de scheiding?

Bij een eigen woning bij de scheiding worden de opties besproken en afspraken gemaakt en vastgelegd:

 • Kan/wil één van jullie de woning en hypotheek overnemen? Er wordt voor gezorgd dat dit zo snel mogelijk duidelijk wordt.
 • Wat is de waarde van de woning? Hoe bepaal je deze?
 • Hoe om te gaan met de kosten van de woning zolang je nog samen eigenaar bent?
 • Wat betekent verkoop van de woning, is er een over- of onderwaarde?

Voor kinderen bij de scheiding wordt alles goed geregeld

Als jullie minderjarige kinderen hebben, is er extra aandacht voor hen:

 • Een belangrijk onderdeel van het ouderschapsplan is dat kinderen betrokken worden bij het opstellen ervan. Bespreek dan ook de afspraken met hen. Ook is het mogelijk dat ik als mediator een kindgesprek heb met ze. Dit is laagdrempelig en kinderen worden uitgenodigd te vertellen wat zij belangrijk vinden.
 • Verschillende omgangsvormen worden met jullie besproken. Kiezen jullie voor co-ouderschap (is een gelijke verdeling van de zorg); noodzakelijk is dan dat jullie op redelijke goede voet met elkaar staan en dicht bij elkaar gaan wonen. Bij de wisselmomenten is het prettig dat de communicatie soepel verloopt.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button