Mediator Oegstgeest

Mediator Oegstgeest

Mediator Oegstgeest

Mediator Oegstgeest

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Als mediator Oegstgeest ben ik er voor jullie allebei bij de scheiding,

Als onafhankelijke mediator sta ik voor jullie beiden klaar en wordt de scheiding van A tot Z geregeld.

Gesprekken bij jullie thuis in Oegstgeest en omgeving en ook mogelijk in de avonduren.

Een volledig scheidingspakket

Als mediator Oegstgeest bied ik jullie een volledig scheidingspakket met scheiden in 7 stappen. Wat kun je hiervan verwachten?

 • Over alle praktische zaken worden gezamenlijk afspraken gemaakt. Zoals een goede verdeling van de financiën, alimentatie afspraken en afspraken over jullie woonsituatie. Hebben jullie een eigen woning dan zorg ik voor snel duidelijkheid over de mogelijkheden van de eigen woning bij de scheiding.
 • Alle afspraken over kinderen komen in het ouderschapsplan. Ook is er een apart gesprek met jullie kinderen mogelijk.
 • Als er over alle zaken overeenstemming is, volgt de afwikkeling bij de rechtbank. Deze wordt verzorgd.
 • Je betaalt een all-in tarief.

Voordelen mediation in Oegstgeest

Wat levert jullie het kiezen voor mij als gezamenlijke mediator in Oegstgeest op?

 • In de mediation gesprekken is er ook aandacht voor jullie persoonlijke verhaal en hoe je met elkaar communiceert. Hierdoor leg je een goede basis voor de toekomst.
 • Door een gezamenlijke mediator in te schakelen in plaats van elk een advocaat voorkom je ruzie en verwijten in de toekomst. Je investeert in jullie onderlinge relatie.
 • Een scheidingsproces verloopt sneller en soepeler als een juridische procedure.

Service mediator Oegstgeest:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met onze deskundige mediator in Oegstgeest. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat merken jonge kinderen van een scheiding?

Jonge kinderen voelen vaak dat er iets aan de hand is tussen ouders, ook al zijn zij (nog) niet geïnformeerd over het feit dat ouders uit elkaar gaan. In het belang van de kinderen is het noodzakelijk om te zorgen dat jullie als ouders op een normale manier met elkaar blijven communiceren. Tips zijn:

 • Maak geen ruzie waar kinderen bij zijn en mochten er vragen komen zorg dan in ieder geval dat jullie samen aan de kinderen vertellen dat jullie uit elkaar gaan, op een manier die past bij de leeftijd van de kinderen.
 • Benadruk dat het niet hun schuld dat jullie uit elkaar gaan.

Wanneer werkt mediation Oegstgeest?

Mediation werkt als(ex-)partners/partijen er samen uit willen komen. Je hoeft het niet over alles eens te zijn, maar als je beiden bereid bent om ook wat water bij de wijn te doen, kan mediation je zeker helpen om duurzame afspraken voor de toekomst te maken.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo