Mediator Pijnacker-Nootdorp

Mediator Pijnacker-Nootdorp

Mediator Pijnacker-Nootdorp

Mediator Pijnacker-Nootdorp

 
MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Met mediation Pijnacker-Nootdorp wordt jullie hele scheiding in goede banen wordt geleid

Als je het samen regelt, geeft je dit overzicht en duidelijkheid.

Als jullie gaan scheiden, kies dan voor mij als mediator Pijnacker-Nootdorp om alles goed te regelen. Wat kan ik voor jullie betekenen? In gesprekken bij jullie thuis wordt ervoor gezorgd dat de hele scheiding in goede banen wordt geleid.

Gesprekken zijn bij jullie thuis en mijn werkgebied bestaat uit: Leidschendam, Nootdorp, Pijnacker, Voorburg en Zoetermeer.

De mediator in Pijnacker-Nootdorp biedt een volledig scheidingspakket

Bij jullie thuis worden tijdens de mediation gesprekken alle zaken besproken, die voor jullie relevant zijn. De voor- en nadelen worden op een rijtje gezet en insteek is om samen goede afspraken te maken die bij jullie situatie passen. We regelen stap voor stap alles:

 • Stap 1 is een kennismakingsgesprek, deze is kosteloos en vrijblijvend. Het doel van dit gesprek is het bespreken van jullie persoonlijke situatie, wat komt er allemaal op jullie af bij een scheiding, onze dienstverlening en natuurlijk het tarief. We werken met een all-in tarief, zo voorkom je verrassingen achteraf.
 • Er worden samen met jullie afspraken over de zorg voor je kinderen, alimentatie, financiën, pensioen, jullie eigen woning en je eigen bedrijf als dit aan de orde is. Bij een woning bij de scheiding wordt er voor gezorgd dat er snel duidelijkheid is over de opties. Is het financieel haalbaar dat één van beiden in de woning kan blijven en wat is hiervoor nodig? Denk aan de invloed van de alimentatie.
 • Als er kinderen onder de 18 jaar zijn wordt er samen met jullie een ouderschapsplan opgesteld. Hierin bespreken we stap voor stap hoe jullie je ouderschap na de scheiding willen invullen. Om kinderen te betrekken bij het ouderschapsplan kan ik een gesprek hebben met jullie kinderen in een apart kindgesprek.
 • Als alles ondertekend is zet ik de juridische procedure in werking en onze eigen advocaat dient de stukken in bij de rechtbank. Je hoeft zelf dus niet naar de rechtbank, ook hoef je niet naar de burgerlijke stand, dit regelen we ook voor je.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Goede afspraken over jullie kinderen

Hebben jullie kinderen? Dan worden alle afspraken over de zorgverdeling en de kinderalimentatie vastgelegd in het ouderschapsplan. Als je naast de zorgverdeling andere belangrijke zaken wilt vastleggen, dan kan dit ook in het ouderschapsplan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld samen de ouderavonden bezoeken, schoolkeuzes bespreken en de invulling van de vakanties.

Waarom kiezen voor mediation in Pijnacker-Nootdorp?

Je hebt een leven gedeeld en als er kinderen zijn, heb je dus ook een gedeelde toekomst. Over de zorg van je kinderen zullen jullie geregeld contact moeten hebben. Als je goed met elkaar communiceert hebben jullie kinderen dan ook het minste last van de scheiding en zullen er zo min mogelijk spanningen zijn. Vanuit mediation worden jullie begeleid in de onderlinge communicatie en is er ruimte voor de emotionele kant van de scheiding.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.