Mediator Drenthe

Mediator Drenthe

Ben je op zoek naar een mediator Drenthe? Samen met een mediator zorgen we ervoor dat jullie overal goede afspraken over kunnen maken. Denk daarbij aan afspraken over  financiële zaken, zoals het verdelen van het gemeenschappelijk vermogen, jullie woning en de alimentatie. Resolve beschikt over een landelijk netwerk van mediators. Er is dus altijd een mediator in Drenthe die bij jullie thuis langs kan komen.

Kies uw mediator Drenthe

Hoe ziet mediation eruit in de praktijk?

De scheiding van begin van tot eind geregeld op een zorgvuldige wijze. Wat mogen jullie verwachten van onze mediator in Drenthe?

→ Passende oplossingen
Zoals de zorgverdeling bij kinderen, alimentatie, jullie woning, de inboedel, pensioenen en de financiën. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor antwoorden op de vraag wat er haalbaar is.

→ Is het haalbaar?
Vervolgens worden de juridische, praktische en financiële haalbaarheid van de opties besproken. Is bijvoorbeeld co-ouderschap haalbaar (is een gelijke zorgverdeling) of wat is een reëel alimentatiebedrag? Zo weet je zeker dat de afspraken voor nu en in te toekomst kloppend zijn.

→ Extra aandacht voor kinderen
Het is mogelijk dat onze mediators apart met jullie kinderen een kindgesprek hebben. Zo kunnen zij ook hun verhaal kwijt.

→ Afwikkeling rechtbank
De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant en als er minderjarige kinderen zijn in een ouderschapsplan. Deze stukken worden door onze advocaat ingediend bij de rechtbank. Hiermee is jullie scheiding ook juridisch afgerond. Je betaalt voor de hele afwikkeling van de scheiding een all-in tarief.

Maak een afspraak in Drenthe

Een van onze mediators ontmoet jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

mediator drenthe

Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button