Mediator Friesland

Mediator Friesland

Bij een scheiding spelen er vaak tegengestelde belangen. Een mediator is een neutrale bemiddelaar die jullie kan begeleiden bij het maken van goede afspraken. Zo lukt het beter om tot oplossingen te komen die voor beide partijen acceptabel zijn.  Bij onze mediator Friesland is jullie scheiding in betrouwbare handen.

Onze mediator Friesland

Samen regelen met de mediator in Friesland geeft rust en duidelijkheid

De scheiding van A tot Z geregeld
Een scheiding is een heftige en turbulente periode in jullie leven. Professionele ondersteuning van een onafhankelijke derde is daarom zeker aan te bevelen. Wat je kunt verwachten van mijn dienstverlening:

→ Je krijgt overzicht in wat er geregeld moet worden
Zo weet je zeker dat niets vergeten wordt en stap voor stap komt alles aan bod.

→ Jullie krijgen deskundige begeleiding en informatie
Zo ben je in staat om goede keuzes en afspraken te maken. Zoals over de zorg bij kinderen, wat te doen met de eigen woning bij de scheiding, verdeling van de financiën en/of eventuele schulden. Er wordt met jullie meegedacht, de voor- en nadelen worden besproken, zodat er passende keuzes komen, die voor jullie beiden goed zijn.

→ Hoe regelen jullie de zorg voor de kinderen?
Zijn jullie kinderen minderjarig? Dan wordt in de mediation gesprekken uiteraard samen besproken wat goede oplossingen en passende afspraken zijn over hen. Zoals de omgangsregeling en hoe je elkaar blijft informeren. Deze afspraken komen in het ouderschapsplan.Ook is het mogelijk dat ik als mediator een apart kindgesprek met jullie kind(eren) heb.

→ Laatste stap: afhandeling rechtbank
Zijn er over alle zaken goede beslissingen gemaakt? Dan leg ik alle afspraken vast in juridische documenten. De afhandeling bij de rechtbank wordt vervolgens geregeld. Zo is jullie scheiding volledig afgehandeld.

→ Kostenoverzicht vooraf
Je betaalt voor de hele afwikkeling van de scheiding een all-in tarief.

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek in Friesland. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

mediator friesland

Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button