Mediator Gelderland

Mediator Gelderland

Ben je op zoek naar een mediator Gelderland, dan ben je bij ResolveVisie aan het goede adres. Door te scheiden met een mediator komen jullie tot een oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden, ook als er tegengestelde belangen spelen. Dat wordt nog belangrijker wanneer jullie samen kinderen hebben en er een ouderschapsplan nodig is. De mediators van ResolveVisie helpen jullie hier graag bij.

Kies uw mediator Gelderland

Rust en duidelijkheid met een mediator Gelderland

Wat zijn de voordelen van bemiddeling?

→ Er worden afspraken gemaakt over alle aspecten die geregeld moeten worden, zoals alimentatie, de woning en financiën. Als jullie kinderen hebben, worden er over hen afspraken gemaakt, zoals de omgangsregeling. Deze afspraken worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

→ Vermijden van toekomstige spanningen. Praktische zaken worden geregeld in het scheidingsconvenant en omdat de gesprekken bij jullie thuis plaatsvinden, is er ruimte voor emoties en jullie verhaal. Vaak ontstaat er rust, omdat zaken gaandeweg steeds duidelijker worden.

→ Juridische afhandeling. De juridische afhandeling wordt verzorgd. Alle benodigde documenten worden ingediend bij de rechtbank. Jullie hoeven dus niet zelf naar de rechtbank te gaan.

→ Kosten. Voor bemiddeling in Gelderland geldt een all-in tarief, zodat de kosten van tevoren duidelijk zijn. Onze dienstverlening omvat ook de advocaatkosten. Tijdens het eerste gesprek wordt het tarief bepaald op basis van jullie specifieke situatie en wat jullie nodig hebben om de scheiding goed en zorgvuldig te regelen.

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek in Gelderland. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

mediator gelderland

Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button