Mediation Groningen

Mediation Groningen

Een scheiding brengt veel onrust en regelwerk met zich mee. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is en kunnen jullie het op een goede manier afsluiten. Mediation Groningen brengt dan ook rust en overzicht in het scheidingsproces, zodat het weer mogelijk is om vooruit te kijken. Maak vrijblijvend een eerste afspraak – jullie scheiding is bij Resolve in betrouwbare handen.

Beschikbaar voor mediation Groningen

Op een persoonlijke manier de scheiding geregeld

Tijdens het mediation traject in Groningen worden de volgende stappen doorlopen:

→ Samen met jullie worden passende en goede afspraken gemaakt over alle zaken rondom de scheiding
Denk aan de woning, jullie toekomstige woonsituatie, de verdeling van de financiën en pensioenen. Is er een eigen woning bij de scheiding? Dan wordt er gezorgd voor snel duidelijkheid over wat haalbaar is. Ook wordt er een alimentatieberekening gemaakt, waarbij de berekening duidelijk wordt uitgelegd. Met jullie wordt besproken welke kosten er zijn en wat de behoefte aan de andere kant is. Het afspreken van een reële alimentatie is het uitgangspunt.

→ Bij minderjarige kinderen komt er een ouderschapsplan
Hierin komen afspraken over hen. Zoals de omgangsregeling/zorgverdeling, kinderalimentatie en eventueel afspraken over de opvoeding. Ook wordt in het ouderschapsplan vastgelegd hoe je elkaar blijft informeren over de kind(eren). Er is extra aandacht voor jullie kinderen mogelijk: onze mediator kan een apart kindgesprek met hen hebben.

→ De juridische afhandeling wordt door onze advocaat geregeld
Jullie hoeven dus niet op zoek naar een advocaat om de scheiding in te dienen bij de rechtbank.

→ Duidelijke kosten
Je betaalt een all-in tarief voor de gehele dienstverlening, De hoogte van het all-in tarief is afhankelijk van wat jullie nodig hebben om de scheiding goed en zorgvuldig te regelen. Dit wordt tijdens het eerste kosteloze kennismakingsgesprek besproken.

We zorgen voor rust en duidelijkheid

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek in Groningen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

mediation groningen

Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button