Mediator Noord-Brabant

Mediator Noord-Brabant

Mediation kan een nuttige oplossing zijn voor stellen die willen scheiden in Noord-Brabant. In plaats van naar de rechter te stappen, kunnen jullie besluiten om samen te werken met een mediator om de problemen op te lossen. Dit kan helpen om tijd en geld te besparen in vergelijking met een juridische procedure. Kinderen kunnen ook veel baat hebben bij een mediator. Er wordt namelijk in samenspraak gewerkt aan een gezamenlijk toekomst perspectief, ookal is deze vanuit een gescheiden situatie.

Kies een mediator Noord-Brabant

ResolveVisie maakt samen scheiden mogelijk

Wij regelen jullie scheiding volledig voor een all-in tarief:
Bij ResolveVisie regelen wij jullie scheiding volledig voor een scherp totaal tarief. Dit all-in tarief betaal je voor het gehele traject, inclusief de kosten voor de advocaat. De voordelen van mediation met de hulp van onze mediators in Noord-Brabant?
→ Je krijgt overzicht en daardoor komt er rust
Jullie worden ondersteund in de communicatie. Er is ruimte een aandacht voor de emotionele kant van de scheiding en je krijgt deskundige informatie, zodat jullie goede keuzes kunnen maken.
→ Oplossingen voor alle praktische zaken
Afspraken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, de financiën en/of de eigen woning worden gemaakt. Bij een eigen woning zorgen we voor snel duidelijkheid. Deze worden vastgelegd in een scheidingsconvenant en, als jullie kinderen hebben, in een ouderschapsplan. Ook denken wij mee hoe je hen zo goed mogelijk steunt. Onze mediators kunnen ook een gesprek met jullie kinderen hebben. Zo is er extra aandacht voor hen.
→ Juridisch stuk
De juridische afhandeling wordt volledig verzorgd, inclusief de inschrijving van de echtscheiding in de registers van de burgerlijke stand. Hiermee is jullie scheiding volledig geregeld.

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Mediator Noord-Brabant
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button