Mediation in provincie Utrecht

Mediation provincie Utrecht

Mediation kan een zeer effectieve methode zijn voor koppels die willen scheiden in de provincie Utrecht. In plaats van jullie te wenden tot de rechter, kunnen jullie besluiten om over te gaant tot mediation. Dit kan veel tijd, geld en moeite besparen.

Voor koppels met kinderen is mediation bijzonder waardevol. De mediator kan helpen om een co-ouderschap plan op te stellen en kan beide partijen helpen om de behoeften van hun kinderen te begrijpen. Dit kan de spanningen tussen ouders verminderen en ervoor zorgen dat de kinderen minder last hebben van de scheiding. Mediation in Utrecht is er voldoende voor koppels die zorgzaam willen scheiden. 

 Kies voor mediation Utrecht:

Snel overzicht en duidelijkheid bij jullie scheiding

Mediation Utrecht: samen regelen geeft rust en duidelijkheid

Met mediation regel je de scheiding samen, onder begeleiding van onze mediators in Utrecht. Er wordt snel gezorgd voor rust en duidelijkheid. Hoe ziet dat er precies uit?
→ Praktische zaken geregeld
Samen worden afspraken gemaakt over alimentatie, de woning en jullie financiën of een eigen bedrijf. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor antwoorden op wat mogelijk is.
→ De scheiding wordt goed geregeld als jullie kinderen hebben
Afspraken over een goede omgangsregeling en kinderalimentatie worden gemaakt. Het belang van jullie kind(eren) staat altijd voorop. Ook is er een apart kindgesprek met hen mogelijk.
→ De scheiding wordt juridisch afgehandeld
De stukken zoals het scheidingsconvenant en, als er kinderen zijn, het ouderschapsplan worden gemaakt. Onze advocaat levert de stukken in bij de rechtbank. Hiermee is jullie scheiding volledig afgewikkeld.
→ Je betaalt een all-in tarief
Het all-in tarief is inclusief de kosten voor de advocaat. Afspraken vinden plaats bij jullie thuis en kunnen zowel overdag als ’s avonds worden ingepland.

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Mediation provincie Utrecht

Onze mediators komen bij jullie thuis in heel Utrecht

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button