Mediator Zeeland

Mediator Zeeland

Jullie scheiding in de ervaren handen van onze mediator uit Zeeland. Een scheiding is een emotionele en ingrijpende gebeurtenis die veel impact heeft op jullie gezin. Het is dan ook belangrijk om het proces van scheiden op een goede manier te doorlopen. Onze mediator Zeeland kan hierbij helpen.

Kies direct een mediator Zeeland

Ervaren hulp bij jullie scheiding

Wat kan onze scheiding mediator Zeeland betekenen?

Professionele mediation bij de echtscheiding biedt jullie verschillende voordelen tijdens de emotionele fase van een scheiding. Je betaalt een all-in tarief en hiervoor word je ondersteund op verschillende gebieden:

→ Samen met jullie wordt een solide scheidingsconvenant opgesteld met passende afspraken
Zoals over alimentatie, de financiën en/of een (eigen) woning. Bij een koophuis bij de scheiding wordt gezorgd voor snel duidelijkheid over jullie situatie. Je wordt goed geïnformeerd over de mogelijkheden én er wordt met jullie meegedacht over wat het beste bij jullie past. We kijken altijd naar het hele plaatje (wat is bijvoorbeeld van invloed op het overnemen van de woning door één van beiden). Het wettelijke kader is het uitgangspunt (denk aan de wettelijke richtlijnen bij het verdelen van pensioenen), daarbinnen kijken we wat past bij jullie.

→ Alles goed geregeld voor de kinderen
Als jullie kinderen hebben, worden er goede afspraken gemaakt over hen. Zoals de omgangregeling en de kinderalimentatie. Deze afspraken komen in het ouderschapsplan te staan. Voor kinderen is er speciale aandacht in een kindgesprek. Zo kunnen zij ook hun verhaal kwijt.

→ Voor de juridische afhandeling hoef je niet zelf meer naar de rechtbank.
Het convenant en het ouderschapsplan worden door ons ingediend bij de rechtbank. Hiermee is jullie scheiding volledig geregeld.

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Mediator Zeeland
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button