Vathorst

Mediator Vathorst

Neem direct contact op met Ellen Nijenhof: 085 1302983 of mail mij

Als mediator in Vathorst en Amersfoort kom ik bij jullie thuis om de scheiding van begin tot einde te regelen.

Voor alle praktische zaken zoeken we goede oplossingen en ook juridisch is bij mij alles in goede handen. Samen regelen geeft rust en overzicht voor nu en straks.

Ik kom bij jullie thuis in Vathorst en omgeving zoals Amersfoort. Er is in de mediation gesprekken ook aandacht voor gevoelens en zorgen die er zijn. Hebben jullie kinderen? Dan komen er passende afspraken over hen en wordt besproken hoe je goed als ouders verder kunt. Bij een eigen woning komt er snel duidelijkheid over wat haalbaar is.

Jullie scheiding volledig geregeld

Wat houdt een complete afwikkeling van de scheiding in?

 • Vooraf zijn de kosten duidelijk, we werken namelijk met een all-in tarief.
 • Alle praktische regeldingen worden stap voor stap besproken. Zoals wat is mogelijk en wenselijk bij alimentatie, hoe verdeel je de financiën en pensioenen en wat is haalbaar met de woning? Is er een koophuis bij de scheiding? Dan wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over wat haalbaar is. We bespreken uiteraard de woonsituatie voor jullie beiden.
 • Alle afspraken over de kinderen onder de 18 jaar komen in een ouderschapsplan. Denk aan een goede zorgverdeling en afspraken over kinderalimentatie. Ook is het mogelijk dat ik apart met kinderen een gesprek heb in een apart kindgesprek.
 • Als alle stukken zijn opgesteld, volgt de laatste stap van de scheiding en dat is de juridische afwikkeling. Je hoeft niet zelf naar de rechtbank en wij zorgen ervoor dat de afwikkeling bij de rechtbank verzorgd wordt.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

De mediator Vathorst sluit altijd bij jullie aan

Omdat ieder mens anders is verloopt ook geen enkele echtscheiding hetzelfde. Iedere scheiding is maatwerk. Er wordt gekeken naar jullie situatie en naar jullie wensen. Jullie bepalen het tempo tijdens de mediation. Zijn jullie het al op veel punten met elkaar eens of zijn er nogal wat puntjes van discussie? Al deze vragen zijn bepalend voor het verloop van de mediation. Omdat jullie leidend zijn gedurende het echtscheidingsproces is iedere situatie en dus iedere echtscheiding uniek.

Cruciaal is na de scheiding de gemaakte afspraken ook na te komen. Dit geeft ook vertrouwen in de nieuwe situatie en in elkaar. Vooral bij kinderen is een goede verstandhouding tussen jullie als ouders van belang. Evalueer regelmatig met elkaar de afspraken en pas zo nodig zaken aan als zaken niet goed lopen.

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken met Ellen heb ik als prettig ervaren. Ellen komt rustig over en dat gaf me een vertrouwd gevoel. Als we iets niet begrepen legde ze het in alle rust nog een keer uit. Omdat er zoveel op je af komt en je op verschillende vlakken beslissingen moet nemen is het fijn als er overzicht is en die gaf Ellen. In de communicatie via de mail was Ellen duidelijk en overzichtelijk. Kortom, ik kan Ellen van harte aanbevelen!” – Ine uit onbekend

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button