Wim Bramel

Mediator Westervoort 

Mediator Westervoort

Mediator Westervoort 

 
MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Als mediator Westervoort zorg ik voor een volledige afwikkeling van jullie scheiding.

Waarom kiezen voor mediation? Door samen om de tafel te gaan en afspraken te maken, kom je tot gezamenlijk gedragen oplossingen. Dit geeft duidelijkheid én rust voor de toekomst.

Ik kom bij jullie thuis in Westervoort en omgeving, zoals Arnhem, Duiven en Zevenaar, om samen stap voor stap de hele scheiding te regelen. Naast alle praktische zaken is er aandacht voor de emotionele impact van de scheiding op alle gezinsleden. Ook de juridische kant is bij mij in goede handen.

Samen scheiden, het kan

Wat houdt een volledige afwikkeling van de scheiding in?

 • Over alle zaken worden jullie goed geïnformeerd, zodat je in staat bent passende afspraken te maken. Zoals over de verdeling van de financiën, pensioenen en over alimentatie. Ook over de woning (huur- dan wel koop) maken we samen afspraken. Hebben jullie een eigen woning bij scheiding dan kan ik door onze samenwerking met BMP Finance zorgen voor snel antwoorden op vragen die er zijn.
 • Hebben jullie kinderen onder 18 jaar? Dan komt er een ouderschapsplan met afspraken over de kinderen. Zoals: hoe verdeel je de zorg en wat spreek je af over kinderalimentatie.
 • Het laatste stukje is de juridische afwikkeling. Deze zet ik in gang als de stukken zijn opgesteld. Dit is onderdeel van mijn dienstverlening en vallend onder het all-in tarief.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Waarom apart een kindgesprek bij de scheiding?

Door apart met kinderen te spreken in een apart kindgesprek biedt kinderen de mogelijkheid om zich in een veilige omgeving uit te spreken over wat hen bezig houdt. Vaak hebben zij veel vragen, zorgen en wensen. Door te spreken met een onafhankelijke derde hoeven zij geen rekening te houden met loyaliteit aan hun ouders en kunnen zij delen wat voor hén belangrijk is. Besproken wordt bijvoorbeeld:

 • Wat vinden zij fijn bij de feestdagen of vakanties.
 • Kennen zij andere kinderen wiens ouders gescheiden zijn. Zo merken ze dat zij niet de enige zijn die een scheiding meemaken.

Pensioenverdeling bij de scheiding

Welke afspraken maken over pensioenen als je gaat scheiden? En welke verschillen zijn er tussen een pensioen bij gemeenschap van goederen en bij huwelijkse voorwaarden?

Voor veel mensen zijn pensioenen een ver van mijn bed show. Toch is het belangrijk om hier goede afspraken over te maken. Het gaat soms om aanzienlijke bedragen en het kan een zorg wegnemen in de toekomst. Afspraken over de verdeling van de pensioenen zijn een verplicht onderdeel van het echtscheidingsconvenant. Tijdens de bemiddeling met de mediator Westervoort wordt de pensioenverdeling dan ook besproken en worden er afspraken gemaakt.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.