mediator Zoetermeer

Mediator Zoetermeer

mediator Zoetermeer

Mediator Zoetermeer

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Persoonlijke & praktische hulp bij jullie scheiding door mediator Zoetermeer. Wat kunnen jullie verwachten? Eén volledig scheidingspakket voor een all-in tarief.

Als je gaat scheiden komt er veel op je af en je veel praktische zaken regelen. Dit is soms moeilijk, omdat er ook veel emoties spelen. Als mediator in Zoetermeer ondersteun ik jullie op beide vlakken door samen goede afspraken te maken en jullie te ondersteunen in de communicatie. Ik regel jullie complete scheiding tot en met de afhandeling bij de rechtbank.

Gesprekken zijn bij jullie thuis. Mijn werkgebied bestaat uit: Leidschendam, Nootdorp, Pijnacker, Voorburg en Zoetermeer.

Het volledige scheidingspakket

Ik regel jullie scheiding van a tot z met scheiden in 7 stappen. In het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt besproken wat je kunt verwachten van de gehele dienstverlening. Ook worden de kosten voor de scheiding (het all-in tarief) besproken. Het scheidingspakket bestaat onder ander uit:

 • In de mediation gesprekken maken we samen afspraken over alimentatie, jullie huur of koopwoning, financiën, inboedel, pensioen en verzekeringen.
 • Hebben jullie kinderen? Dan maken we afspraken over de zorgverdeling, kinderalimentatie en hoe jullie elkaar informeren over de kinderen. Dit leggen we vast in het ouderschapsplan.
 • Alle afspraken leg ik vast in het echtscheidingsconvenant. Daarna volgt de afhandeling bij de rechtbank.

Voordelen ResolveVisie

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sjoerd, jullie lokale echtscheidingsmediator.

Kunnen jullie de hulp gebruiken van een mediator? Sjoerd staat voor jullie klaar. De gesprekken zijn bij jullie thuis en ook mogelijk in de avonduren. Jullie uitgangspunten en ideeën staan centraal. Samen zetten we de voors – en tegens van een keuze op een rijtje. Waar moeten jullie aan denken (denk aan fiscale gevolgen) en of zaken wettelijk gezien mogelijk zijn.

Ook is het mijn taak als mediator om mogelijke alternatieven te bespreken. Denk aan de opties bij de scheiding over een eigen woning. Kan één van jullie in de woning blijven? Welke stappen moeten gezet worden? Wat is een alternatief als dit niet mogelijk is? Over al deze zaken licht hij jullie voor. Sjoerd probeert zo snel mogelijk voor duidelijkheid te zorgen.

Mediation resolve visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

Sjoerd staat voor jullie klaar

Sjoerd ontmoet jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met Sjoerd, onze deskundige mediator Zoetermeer. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Contact kinderen na de scheiding

Als jullie kinderen wat ouder zijn dan is het goed om ze te betrekken bij de afspraken over hen in het ouderschapsplan. Het is mogelijk dat ik een apart gesprek met ze heb; een kindgesprek. Dit is laagdrempelig en gewoon thuis. Ik vraag naar hoe de scheiding voor hen is en wat zij belangrijk vinden.

Band kinderen na scheiding

Het contact bij en na de scheiding tussen jullie kinderen en jullie als ouders is cruciaal. In de afspraken die jullie maken, let ik als mediator Zoetermeer er ook op of er voldoende mogelijkheden zijn om een goede band te krijgen en te houden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Zijn er mogelijkheden dat jullie kind een extra avond in de week naar de andere ouder gaat?
 • Is het mogelijk dat jullie kind in een weekend bij de ene ouder iets met de andere ouder samen gaat ondernemen (denk aan een sportwedstrijd), wat ze bijvoorbeeld altijd samen deden.

Wat klanten over mij zeggen

“Een snelle en complete afwikkeling van onze scheiding. Duidelijke afspraken en rapportage.”
★★★★
“Prettige balans tussen zakelijk en persoonlijk, zeer toegankelijk en betrouwbaar.”
★★★★
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button