Tessa Engler Profiel

Mediator Tessa Engler

Tessa Engler Profiel

Mediator Tessa Engler

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Een belangrijke drijfveer is om mensen beter met elkaar te laten communiceren. Dat is het resultaat van het echte contact. Luisteren en precies horen wat de ander zegt.” Alles is bespreekbaar zolang je het zelf bespreekbaar maakt. Ik ben er voor jullie beiden of onpartijdig wordt het ook genoemd. En héél partijdig ben ik voor de kinderen want zij mogen er zo min mogelijk onder lijden.

Er is niet iets zoals proberen. Doe het goed, met toewijding of doe het niet.

De kinderen zijn de lijm tussen hun ouders. De pritt stiften. Als collega-ouders zul je verder moeten na de scheiding. Een goed ouderschapsplan is daarom zo belangrijk. Hoe fijn is het de verjaardag van je kind te kunnen vieren met elkaar? Je naast elkaar kunt zitten bij een diploma uitreiking. Wanneer je hebt kunnen bewerkstelligen om als ouders zonder rancune met elkaar om te gaan heb je het goed gedaan. En dat is het mooiste wat je je kind kunt geven na een scheiding. Voor jullie kinderen is dat goud!

“Haal de persoonlijke angel eruit” en er komt meer rust en ruimte tussen mensen en in het gesprek. Met de bereidheid naar elkaar te willen luisteren kan het begrip voor elkaar groeien. Mijn drijfveer is om mensen met elkaar te laten communiceren. Echt communiceren is het resultaat van echt contact wat je voelt. Door elkaar écht te horen en écht te zien verzacht de mens en zij krijgt daardoor meer begrip voor elkaar. Daarom ben ik mediator geworden. Een brug slaan tussen de mens en het conflict. Groot of klein.

“Tessa is recht door zee en een kei in het scheppen van rust en duidelijkheid. Rust in het proces gebracht en hen er doorheen geloodst. You are worth more than rubies”, reviewde een oud-cliënt. Een van de mooiste complimenten die een mediator kan krijgen. Alles is bespreekbaar zolang je het zelf bespreekbaar maakt. Ik ben er voor jullie beiden of onpartijdig wordt het ook genoemd. En héél partijdig ben ik voor de kinderen want zij mogen er zo min mogelijk onder lijden.

Het ergste, meest ingrijpend en verdrietigste wat je als ouders kan meemaken is het overlijden van je kind. Immens veel pijn doet dit. In je lijf, het snijdt door je ziel. Dit verdriet wordt naarmate de tijd verstrijkt wel zachter, het zal nooit over gaan. Een verlies dat je zou moet verweven in je leven: ‘heb je het al een plek kunnen geven?’ of ‘dit verlies moet je goed verwerken hoor’. Het is een proces zonder eindpunt. Dit verlies hoort bij jou. Dat mag en is oké.

 
adr full licence
 
Tessa Engler

Laat Tessa jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over mij

Als positief ingesteld mens en moeder van 4 kinderen weet ik uit ervaring hoe ingewikkeld de beslissing is om de stap te nemen, te scheiden. Het verdriet, de bijbehorende pijn van het verlies van een toekomst, het beeld wat je niet voor ogen had toen je aan het huwelijk begon. Waar moet je beginnen omdat je door de bomen het bos niet meer ziet? Graag help ik jullie hierbij: richting gevend aan alle stappen die genomen moeten worden om je huwelijk zo goed mogelijk te beëindigen en te af te hechten. Met dezelfde liefde als toen je eraan begon.

Ervaringsdeskundige

Als ervaringsdeskundige – door mijn eigen scheiding en ook het verlies van mijn dochter – ben ik krachtig en nog sterker mens geworden. Scheiden betekent een rouwproces ingaan. Daar moet je doorheen om er weer sterker uit te komen. Ik help jullie hierbij. Van a tot z. Met liefde.

Wat klanten over mij zeggen

“Tessa is recht door zee en een kei in het scheppen van rust en duidelijkheid. Rust in het proces gebracht en hen er doorheen geloodst. You are worth more than rubies”, reviewde een oud-cliënt. Een van de mooiste complimenten die een mediator kan krijgen.

Mijn werkgebied

Ik kom bij jullie thuis in o.a. Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Goes, Westkapelle, Zierikzee, Middelharnis, Dirksland en Tholen.

Afspraken zijn zowel overdag als in de avonduren mogelijk. Ook is het mogelijk op een neutrale locatie af te spreken.

De Gezinsmanager
Lid van NMV
gecertificeerd nalatenschapsmediator

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

  • Hoe werkt mediation?

  • Wat zijn de voordelen van mediation?

  • Hoe werkt het scheidingstraject?

  • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie
Benieuwd of ik jullie ook kan helpen? Stuur mij een bericht
Laat je gegevens hier achter en ik neem contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Resolvevisie
Call Now Button