Mediator Albrandswaard

Mediator Albrandswaard

Mediator Albrandswaard

Mediator Albrandswaard

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Als mediator Albrandswaard kom ik bij jullie thuis om de scheiding stap voor stap te regelen. Onafhankelijke hulp levert jullie overzicht en rust in de moeilijke tijd van een scheiding op.

Waarom jullie scheiding aanvragen bij Resolve? Resolve werkt landelijk en bestaat uit een netwerk van mediators. Ik kan daardoor gebruik maken van alle expertise die er in huis is. Is er een speciale vraag of moet er iets gecheckt worden? Dan kunnen we daar in voorzien. Ook hebben we een vaste advocaat in huis, zodat ook juridisch alles kloppend is.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie echtscheiding van A tot Z afgewikkeld

Een volledige scheidingspakket bestaat uit het regelen met scheiden in 7 stappen van alle praktische zaken en de juridische afhandeling van de scheiding. Wat je kunt verwachten:

 • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis. Jullie zijn hier beiden bij aanwezig, dit geldt ook voor de vervolggesprekken. Besproken wordt wat ik voor jullie kan betekenen en wat jullie van belang vinden. Ook de kosten van de scheiding (all-in prijs) worden besproken.
 • In de mediation gesprekken worden alle zaken stap voor stap besproken. Denk aan de woning, jullie toekomstige woonsituatie, inboedel en financiën. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over de vraag wat er mogelijk is.
 • Daarnaast wordt er een alimentatieberekening gemaakt, voor zowel de kinder- als de partneralimentatie. De wettelijke regels worden besproken, waar je mag afwijken en waar je op moet letten. Er worden afspraken gemaakt, die het beste bij jullie situatie passen. Alle afspraken worden vastgelegd.
 • Bij minderjarige kinderen wordt er een ouderschapsplan gemaakt. Een goede zorgverdeling, kinderalimentatie en hoe je elkaar blijft informeren wordt samen met jullie besproken, zodat er goede afspraken kunnen worden gemaakt.
 • De juridische afwikkeling bij de rechtbank wordt verzorgd. Hiermee is jullie scheiding tot een goed einde gebracht. De mediator Albrandswaard gaat jullie van A tot Z begeleiden.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Albrandswaard. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Neem voldoende aandacht voor de kinderen bij de scheiding

Hebben jullie kinderen? Over hen worden er goede afspraken gemaakt in het ouderschapsplan. Ook is het mogelijk dat ik als mediator een kindgesprek met hen heb.

Van belang is dat kinderen zich veilig voelen. Van te voren wordt gezegd dat ze alles mogen zeggen en vragen over de scheiding. Met hen wordt besproken wat met de ouders vervolgens wordt besproken. Kinderen vinden het vaak spannend. Door ze uit te nodigen en het gesprek laagdrempelig te houden, komen ze los en durven ze vaak meer te vertellen. Kinderen worden zo serieus genomen en betrokken bij het ouderschapsplan.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button