Mediator Ammerstol

Mediator Ammerstol

Mediator Ammerstol

Mediator Ammerstol

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Laat jullie scheiding begeleiden door mij, als ervaren mediator Ammerstol. Als jullie door de bomen het bos niet meer zien en niet weten waar te beginnen, sta ik als neutrale partij klaar om jullie te helpen bij het volledige afhandelen van de scheiding. Samen afspraken maken brengt rust en helderheid in deze periode.

Een huwelijk brengt juridische verplichtingen met zich mee, en bij een scheiding komen jullie in aanraking met wettelijke regels die de basis vormen voor de te maken afspraken. Het is echter mogelijk om hiervan af te wijken, zolang dit weloverwogen gebeurt en jullie op de hoogte zijn van de mogelijke gevolgen, zowel nu als in de toekomst.

Service mediator Rogier

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding tot in de puntjes geregeld

Als mediator Ammerstol kom ik bij jullie thuis om samen te scheiden met behulp van een stappenplan dat zich richt op zeven essentiële fasen. Maar wat houdt dit precies in?

 • We gaan samen alle belangrijke zaken bespreken en afspraken maken over financiën, alimentatie, pensioenen en de woning. Bijvoorbeeld, als er een eigen woning bij de scheiding betrokken is, bespreken we de verschillende mogelijkheden zoals verkoop, gezamenlijk eigenaarschap, of overname door één van jullie. Deze afspraken worden vastgelegd in een scheidingsconvenant.
 • Als jullie kinderen onder de 18 hebben, stellen we een ouderschapsplan op met passende afspraken over de zorgverdeling en hoe jullie elkaar blijven informeren.
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd door onze vaste advocaat, wat betekent dat jullie zelf niet naar de rechtbank hoeven.
 • De kosten voor de gehele scheiding worden duidelijk besproken als een all-in tarief. Onze mediationgesprekken vinden plaats bij jullie thuis in Ammerstol of op een neutrale locatie, altijd met jullie beiden aanwezig. Ik zal deze gesprekken als mediator Ammerstol onafhankelijk begeleiden. Ook zijn er mogelijkheden voor afspraken in de avonduren.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We bieden volledige ondersteuning en nemen je zorgen uit handen.

We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek. Kom en maak kennis met onze deskundige mediator Ammerstol. We vernemen graag hoe we je kunnen ondersteunen en ontlasten. Scheiden in 7 stappen →

Speciale aandacht voor de kinderen

De scheiding heeft uiteraard impact op jullie kinderen. Hoe kunnen jullie hier op een goede manier mee omgaan?

We stimuleren om zoveel mogelijk in het belang van de kinderen te handelen. Het is belangrijk om bij jezelf na te gaan of je handelt uit eigen belang of in het belang van de kinderen. Het kan zijn dat er angst of emoties meespelen bij bepaalde afspraken rondom de kinderen. Door hier inzicht in te krijgen, verbetert vaak de relatie met de andere ouder en vermindert de spanning, wat ten goede komt aan de kinderen.

Daarnaast is het mogelijk dat ik apart met de kinderen een informeel gesprek voer. Hierbij krijgen de kinderen de kans om te delen wat hen bezighoudt en om hun ideeën te uiten. Dit kan bijdragen aan het begrip en de verwerking van de scheiding voor de kinderen. Bij mediation Ammerstol vinden we dat ontzettend belangrijk.

Afspraken op maat bij jullie scheiding

Samen met jullie worden er concrete afspraken gemaakt die een stevige basis vormen voor de toekomst. We doorlopen alles stap voor stap, waaronder:

We kijken samen naar welke afspraken passend en realistisch zijn voor jullie specifieke situatie. We streven ernaar emoties zoveel mogelijk buiten de gemaakte afspraken te houden, omdat het niemand ten goede komt als zaken worden bemoeilijkt door onderlinge spanningen.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button